Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Caravana Secretele antreprenorului de succes (SAS) ajunge miercuri la Alba Iulia

După succesul de care s-a bucurat la Oradea, Caravana Secretele antreprenorului de succes îi așteaptă miercuri, 5 aprilie 2023, pe antreprenorii din Alba la un eveniment organizat la Camera de Comerț și Industrie a județului Alba.

Agenda

Evenimentul se deschide între orele 08:00 – 09:00 cu înregistrarea participanților și welcome coffe.

Urmează, între 09:00 – 09:45 Povestea unui antreprenor de succes.

„Referitor la antreprenorul a cărui poveste o veți afla în cadrul acestui eveniment, vă spunem acum doar atât despre el: este un om al locului, crede că «educația, sub toate formele ei (teoretică și practică, formală și informală) este vitală pentru atingerea succesului unui antreprenor». Mereu și-a dorit să fie diferit față de competiție și să fie cel mai bun, să fie numărul 1 în industria în care activează. În calitate de lider, crede că reziliența în business înseamnă capacitatea de a privi schimbarea drept oportunitate, și nu ca pe un pericol. Nu în ultimul rând, este unul dintre liderii de business din județul Alba și se implică activ și constant în proiecte de educație și antreprenoriat”, ne-a dezvăluit Liviu Sav FCCA, responsabil pentru dezvoltare și comunicare.

Informația în primul rând

 Între 09:45 și 11:15 se va desfășura o sesiune de informări pentru antreprenori „Informația în primul rând”. În cadrul acestei sesiuni, cei prezenți vor afla:

  • De ce managerul profesionist este o alternativă pentru succesiunea în afacerile antreprenoriale? – Răzvan Secară, manager profesionist;
  • Care sunt beneficiile și capcanele finanțărilor nerambursabile pentru antreprenori? – Melinda Morariu, consultant finanțări nerambursabile;
  • Care este cel mai mare risc neasumat de către antreprenori? – Marius Maier, expert în managementul riscurilor;
  • Cum poate avea un business antreprenorial acces la un sistem informațional și de decision-making performat, așa cum au corporațiile? – Horia Neș, consultant în digitalizare și Ionuț Fodoca, expert în Big Data;
  • De ce investesc antreprenorii de succes în alte afaceri? – Tudor Nicula, investitor și consultant în investiții;
  • Sesiune de Q&A.

Dezvăluim secrete

După o pauză de cafea, între orele 11:45-13:30, antreprenorii prezenți vor participa la o nouă sesiune „Dezvăluim secrete”.

Tema workshopului acestei sesiuni este: „De ce managementul riscurilor este ingredientul secret al afacerilor de succes? Cum poate afacerea ta să beneficieze de pe urma acestui secret?”. Vorbitori vor fi Marius Maier, expert în managementul riscului și Liviu Sav, analist și partener al Ziarului Financiar la dezvoltarea primei variante interactive a TOP 1.000 cele mai mari companii din România

Conferința se va încheia cu un netwoking 13:30-14:00.

Evenimentul „Secretele antreprenorului de succes” este organizat de IMM Club în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Județului Alba și va avea loc pe data de 05.04.2023, ora 08:40, la Camera de Comerț și Industrie a Județului Alba, Str. Frederic Mistral nr. 3, et. 1, Alba Iulia.

Transilvania Business este partener media al evenimentului. Participarea la eveniment este gratuită, dar condiționată de înregistrarea prealabilă prin formularul disponibil aici: https://forms.gle/KQ5xrBcSVWJAQeNm7 sau telefonic la 0753 024 152.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ANUNȚ DE PARTICIPARE: ACHIZIȚIE LOT ECHIPAMENTE PENTRU DOTARE SERVICE - VULCANIZARE

Articolul următor

Cel mai mare eveniment sportiv chinologic al anului va avea loc la Ineu de Criș, Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share