Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Deliciile Istanbulului, în Iulius Parc

Deliciille Istanbulului, în Iulius Parc În preajma sărbătorilor pascale, cu toții căutăm cele mai speciale cadouri, pentru că ne dorim să îi surprindem pe cei dragi cu ce este mai bun. Vino în Iulius Parc să descoperi deliciile turcești, care te vor încânta sau să achiziționezi cadouri deosebite! De pe 7 până pe 9 aprilie 2023, în Iulius Parc, găsești o bucățică din inima Istanbulului. Aromata halva, gustoasa baclava cu nucă, fistic, ciocolată, sirop din lapte sau alte arome, gözleme, su börek, tantuni și faimoasa cafea la nisip se numără printre preparatele care îi vor cuceri pe pofticioși. Dacă ești în căutarea cadoului perfect, weekend-ul turcesc din proximitatea Iulius Mall Cluj vine în întâmpinarea ta și cu o varietate de idei: seturi complete de cafea cu tăviță, căni, ibric și cafea, pentru cei mai sofisticați, seturi simple sau cafea în cutii speciale pentru un cadou aromat. Fie că preferi un ceai negru clasic, de lămâie sau portocală ori gustul rodiei, al mărului sau al combinației dintre lămâie și mentă, vino la Iulius Mall Cluj să redescoperi bunătățile propuse!

În preajma sărbătorilor pascale, cu toții căutăm cele mai speciale cadouri, pentru că ne dorim să îi surprindem pe cei dragi cu ce este mai bun.

Vino în Iulius Parc să descoperi deliciile turcești, care te vor încânta sau să achiziționezi cadouri deosebite! Din 7 până în 9 aprilie, în Iulius Parc, găsești o bucățică din inima Istanbulului.

Aromata halva, gustoasa baclava cu nucă, fistic, ciocolată, sirop din lapte sau alte arome, gözleme, su börek, tantuni și faimoasa cafea la nisip se numără printre preparatele care îi vor cuceri pe pofticioși.

În preajma sărbătorilor pascale, cu toții căutăm cele mai speciale cadouri, pentru că ne dorim să îi surprindem pe cei dragi cu ce este mai bun.

Dacă ești în căutarea cadoului perfect, weekend-ul turcesc din proximitatea Iulius Mall Cluj vine în întâmpinarea ta și cu o varietate de idei: seturi complete de cafea cu tăviță, căni, ibric și cafea, pentru cei mai sofisticați, seturi simple sau cafea în cutii speciale pentru un cadou aromat.

Fie că preferi un ceai negru clasic, de lămâie sau portocală ori gustul rodiei, al mărului sau al combinației dintre lămâie și mentă, vino la Iulius Mall Cluj să redescoperi bunătățile propuse!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hamilton anunță deschiderea la Timișoara a unui hub specializat în dezvoltarea de software pentru platformele de manipulare a lichidelor

Articolul următor
Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) și centrul comercial au anunțat ediția 2023 a ASM.

Show auto la Baia Mare. Inclusiv un simulator de accidente

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share