Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiect de peste 48 de milioane de lei pentru Compania de Apă Arad

Asocierea Romair Consulting – Complex Design – Cirrus Project va superviza lucrările din cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată al Companiei de Apă Arad.

 

Miercuri, 5 martie 2023, s-a semnat contractul de servicii pentru proiectul „Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și elaborarea documentațiilor de atribuire, asistență tehnică pentru managementul proiectului și supervizarea lucrărilor din cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru aria de operare a Companiei de apă Arad în perioada 2022-2027″ .

 

„Am semnat astăzi contractul de servicii cu prestatorul care a câștigat procedura de licitație, Asocierea Romair Consulting – Complex Design – Cirrus Project. Valoarea contractului este de 48.669.835 lei (fără TVA). Obiectivul general al contractului de asistență tehnică constă în furnizarea de servicii specializate de proiectare, asistenta tehnica pentru supervizarea lucrărilor, management de proiect pe toată durata de implementare a contractului”, a declarant Gheorghe – Vasile Borha, directorul general al Companiei de Apă Arad  

„Mă bucur că astăzi am repornit acest proiect foarte important pentru județul nostru, un proiect pe care îl estimez la aproximativ 300 milioane de euro. Primul pas îl reprezintă actualizarea studiului de fezabilitate, deoarece de la vechiul studiu avem unele modificări. Urmează, cu ajutorul acestei firme, cu care s-a semnat contractul, să se întocmească aplicația și cererea de finanțare, pentru a obține banii pentru realizarea lucrărilor. Aceeași firmă o să ne asiste atât la realizarea licitațiilor, cât și pe întregul parcurs al implementării proiectului. Am convingerea că prin noul program de finanțare, Programul Operațional de Dezvoltare Durabilă, județul Arad va reuși să aducă în jur de 300 de milioane de euro. O parte din fonduri, peste 100 de milioane de euro sunt destinate municipiului Arad, pentru modernizarea sistemului de colectare și transport a apelor uzate din localitățile învecinate Aradului. Vom realiza un inel colector, care va ocoli municipiul și va transporta apele uzate la stația de epurare fără să mai traverseze centrul Aradului”, a explicat Iustin Cionca, președinte Consiliul Județean Arad.

 

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Capitala Culturală a Timișoarei ar putea schimba modul de abordare al Parlamentului European a acestui titlu

Articolul următor

Hamilton anunță deschiderea la Timișoara a unui hub specializat în dezvoltarea de software pentru platformele de manipulare a lichidelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share