Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul Confort Construct & Instal și Târgul Primăverii și-au deschis porțile la Arad

Două târguri alăturate la Centrul Expozițional Expo Arad – Târgul Primăverii și Târgul Confort Construct & Instal în perioada 20 – 23 aprilie.

Arădenii, și nu numai, interesați de tehnologii și materiale de construcții, mobilier și decorațiuni interioare, tehnologii, echipamente și materiale pentru instalații de încălzire, climatizare, electrice și sanitare, energii regenerabile, imobiliare, etc. vor avea ce vedea dacă trec pragul Târgului Confort Construct & Instal. Evenimentul aflat la a 27-a ediție este cel mai important tîrg de profil din Vestul României

Energia Verde – o temă de interes

Vizitatorii se vor putea informa despre cele mai noi și inovative soluții prin care se pot reduce consumurile de energie dar și cum pot să își producă energia electrică și termică, posibilități de accesare programe de finanțare pentru instalarea de panouri fotovoltaice.

Plast Lasgo din Bocșa are o vechime de 20 de ani pe piața de profil

Firma Luca Instal Expert participă la târg cu o gamă largă de pompe de căldură, panouri solare și tot felul de echipamente ecologice care reduc cheltuielile cu energia.

Din Bocșa, Caraș Severin, participă la târgul de la Arad Compania Plast Lasgo, cu o vechime de 20 de ani pe piața de profil. Firma oferă clienților produse din tâmplărie din aluminiu, tâmplărie PVC, uși liftant – glisante, uși de intrare, rulouri și jaluzele, plase insecte, geam termoizolant, sticlă securizată, balustrade, pereți despărțitori, cabine de duș, copertine, vitralii și contrablaturi de sticlă.

„Având o echipă formată numai din profesioniști, vom găsit întotdeauna calea perfecta pentru a crea soluții pentru casa dumneavoastră”, ne-a declarat Andreea Rogoveanu, consilier juridic.

Profile Galvanizate, o companie din Arad, confecționează hale pe structură metalică, case pe structură metalică și accesorii, zăbrele pentru garduri, sisteme pluviale, etc. Firma a câștigat licitația pentru terminalul Aeroportului Timișoara.

Sistema Floor Heating oferea soluții pentru eficientizarea energetică a unei case, prin pompe de căldură, încălzire în pardoseală, tavane răcite, ventilație centralizată, panouri fotovoltaice, etc.

„Lumea s-a mai educat în ceea ce privește eficiența energetică. Avem lucrări în toată țara”, ne-a informat Alexandru Cambur de la Sistema Floor Heating.

Unul dintre cele mai mari spații din cadrul târgului era ocupat de Glasspandoor, o firmă relative nou pe piața de profil, dar cu o ascensiune puternică.

„Brandul Glasspandoor este relativ nou, înregistrat la OSIM din 2018, dar experiența noastră în producție și vânzări datează din 2007. Începând din 2018 vrem să producem tot ce este nevoie pentru casele românilor. Vorbim de amenajări interioare, tâmplărie PVC și termopan, tâmplărie din lemn și MDF (uși de interior), parchet. Producem în Ziman Cuz mobilier tapițat. Producția de canapele a început de circa doi ani. Recent, de 7 – 8 luni, producem și vindem mobilier cu fronturi de MDF frezat, vopsit sau înfoliat”, ne-a precizat Ucu Dima, managerul geneal Glasspandoor.

Acesta a explicat și de unde vine logo-ul companiei „Glasspandor totul pentru casa ta”: în câțiva ani, când se va închde cercul, în magazinele Glasspandoor se vor regăsi toate produsele care țin de amenajarea unei case.

 Târgul Primăverii

În cadrul Târgului Primăverii, vizitatorii vor găsi flori, amenajări peisagistice, articole pentru grădinărit, mobilier de grădină, îmbrăcăminte, încălțăminte, bunuri de larg consum, produse handmade, jucării, articole hobby, turism. Nu lipsesc produsele de la producători locali, precum miere, lavandă, mezeluri, dulciuri și produse de patiserie.

Târgul va putea fi vizitat de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 20:00, iar duminică între orele 10:00 – 16:00.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Timișoara se deschide prima expoziție personală semnată Adrian Ghenie din ultimii 14 ani, în România

Articolul următor
Având tema umbrelă ”Sub semnul transformării”, Interactiv oferă informații concrete despre statusul și particularitățile pieței regionale de retail, trendurile care își pun amprenta asupra comportamentului de cumpărare și importanței adaptării în contextul actual, despre rolul loializării și al promoțiilor, adaptarea strategiei de preț, dar și despre cum poți să inovezi în piața de retail prin prioritizare eficientă.

Participă la Interactiv Cluj pentru a afla despre transformarea și adaptarea retailului local

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share