Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Elis Pavaje și-a izolat noua hală din Arad

Investiția Elis Pavaje Petrești (județul Alba) în cea mai mare unitate de producție a companiei, de la Arad, se ridică la 20 de milioane de euro.
Societatea din Petrești este specializată în producția și montajul de pavele | Foto: Elis Pavaje

Producătorul bistrițean de materiale de construcții TeraSteel a furnizat izolația fabricii de pavele.

Investiția Elis Pavaje Petrești (județul Alba) în cea mai mare unitate de producție a companiei, de la Arad, se ridică la 20 de milioane de euro. Platforma noii fabrici se întinde pe o suprafață de 110.000 mp, capacitatea tehnologică a liniei de producție fiind de 7.000 mp de pavele pe zi.

“Construcțiile industriale moderne necesită izolare termică și fonică superioară, caracteristici mecanice mai bune. Rapiditatea executării construcției joacă un rol esențial. Acestea au devenit o realitate pentru Elis Pavaje, prin noua unitate de producție din Arad, o hală de mari dimensiuni, cu o cromatică distinctă.

S-au utilizat 8.000 mp de panouri termoizolante de perete cu materiale izolatoare din spumă PIR și vată minerală, de 80 mm și 100 mm grosime și 8.000 mp de panouri termoizolante de acoperiș cu 5 cute, de 100 mm și 120 mm grosime”, au detaliat reprezentanții TeraSteel.

Elis Pavaje a înregistrat, în 2021, afaceri de 313 milioane de lei, cu un profit net de 54 de milioane, având 608 angajați. Compania este deținută, în proporții egale, de Emil și Vasile Goța. Aceasta mai deține unități de producție la Vințu de Jos (Alba), Secuienii Noi (Neamț), Stoenești (Prahova).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Compania românească Fly Lili va obține subvenții de la Consiliul Județean (CJ) pentru a opera două rute externe de pe Aeroportul Internațional Maramureș (AIM).

Fly Lili va zbura de la Cluj și Oradea

Articolul următor

Retroparada Primăverii la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share