Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Valea Cireșilor, proiect rezidențial pietonal în Corbeanca

Valea Cireșilor, un proiect rezidențial cu un concept inovator, anunță debutul vânzărilor, oferind o perspectivă de urbanism unică – primul cartier pietonal construit în jurul unul parc privat de 12.000 de metri pătrați cu 118 case, construite pe o suprafață de 100.000 de metri pătați în Corbeanca.

Proiectul este dezvoltat de o echipă cu experiență din care face parte Bogdan Georgescu, cunoscutul antreprenor și fondator al proiectelor antreprenoriale Teach for Romania, Bookster, Solo și Zitamine și fost managing partner la firma de consultanță imobiliară Colliers International.

Investiția în cele 118 case se ridică la 20 milioane de euro. Întregul proiect va fi dezvoltat în două etape. Prima fază este compusă din 33 de case și parcul privat de 12.000 de metri pătrați și va începe în vara acestui an. Valea Cireșilor propune un concept urbanistic ce include un cartier aerisit, cu multe spații verzi, loturi de teren generoase (între 500 și 700 mp), un parc, locuri de joacă pentru copii, teren de sport și alte facilități.

„Proiectele pietonale sunt un concept nou pentru că pun în centrul preocupărilor ideea de natură și pun pe primul loc calitatea locuirii. Atât în București, cât și în zonele limitrofe suntem tributari modelului în care capitala este un oraș al mașinilor. Mașinile ocupă trotuare, blochează accesul, iar locuitorii sacrifică siguranța și confortul pentru a face loc mașinilor. Valea Cireșilor rescrie aceste reguli. Mașinile au acces pe alei doar pe perioadă limitată pentru rațiuni logistice. Infrastructura de parcare este radială, înconjurând zona rezidențială și astfel nucleul devine exclusiv pietonal, dominat de spații verzi. Acest model reprezintă propunerea unică pe care Valea Cireșilor o aduce în piața rezidențială locală fiind gândit pentru o viață unde bunăstarea rezidenților este prioritară.”, declară Cristi Năftănăilă, Director de Dezvoltare al proiectului rezidențial Valea Cireșilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CTP Group țintește dublarea portofoliului până în 2030

Articolul următor

Resilience as the target vision for global value chains

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share