Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fornetti România are un nou director general

Societatea timișeană Fornetti România a anunțat numirea unui nou director. După 4 ani în care a condus Fornetti România din postura de director general, Szasz Jozsef va părăsi postul și va fi înlocuit cu Martin Udvarev. Poziția de Managing Director în cadrul Fornetti România este ocupată, începând cu data de 4 mai 2023, de Martin Udvarev. Născut în Budapesta, Martin a trăit ultimii 20 de ani în Bulgaria unde a și condus cu succes compania Fornetti din acea țară, timp de 17 ani.

„Sunt foarte emoționat, dar mândru de acest moment. Coordonarea Fornetti România a fost o provocare pe care, sper, am dus-o la final cu succes, iar rezultatele financiare și investițiile făcute sunt o mărturie a acestui fapt. Mă îndrept către noi provocări, Fornetti fiind un capitol frumos din activitatea mea profesională”, a declarat Szasz Josef.

”După aproape 20 de ani petrecuți la Fornetti Bulgaria, o companie mică acolo, dar de succes, preluarea Fornetti România a venit oarecum normal, însă cu foarte multă responsabilitate. Aici voi coordona aproape 500 de angajați, peste 800 de magazine de franciză, prezență a brandului în toate magazinele de retail, departamente diverse si producție extrem de mare. Fornetti este numărul 1 în materie de patiserie în România și împreună cu echipa de conducere dorim să o păstrăm pe acea poziție pentru cât mai mult timp”, a declarat și Martin Udvarev.

Martin va fi sprijinit în funcția de director general Fornetti România de Gyöngyike Sinescu, actualmente director financiar al companiei și Gabriel Voin, director comercial. Cei doi își vor păstra funcțiile și echipele din subordine, iar în paralel, vor fi directori adjuncți, cu puteri egale.

”Sunt convins că această echipă de trei este cheia succesului pentru Fornetti în următorii ani. Atât domnul Voin cât și doamna Sinescu fac parte din Fornetti România de mai bine de 15 ani, deci sunt parte din familie și au creat legături strânse cu toți angajații. Experiența de management a lui Martin și abilitățile de coordonare vin să sprijine cunoștințele celor doi, iar eu personal, cred cu tărie în noua echipă de management din România, a declarat Attila Banhidi, Director General Fornetti Group.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Timișoara preia direct distribuția de la societatea de termoficare a orașului. Va cumpăra energie și de la alți furnizori

Articolul următor

Ce așteptări salariale au românii în funcție de domeniul de activitate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share