Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spitalul Municipal Carei se reabilitează. Se construiește o nouă bază de tratament

Primăria Carei lucrează la elaborarea a două studii de fezabilitate pentru noi investiții în infrastructura de sănătate a orașului.

Un studiu de fezabilitate vizează reabilitarea și extinderea Spitalului Municipal Carei, inclusiv realizarea de dotări, prin intermediul unui proiect din fonduri europene în valoare de 20 milioane euro.

 

Bază de tratament

Al doilea studiu de fezabilitate vizează realizarea unei baze de tratament balneofizioterapeutic pe strada Tireamului, vizavi de cartierul ANL, care se va întinde pe o suprafață de două hectare. Această bază, care va funcționa ca și o unitate sanitară pentru recuperare/reabilitare, urmează să fie realizată din fonduri europene și guvernamentale.

Proiectele întocmite pe baza celor două studii vor fi depuse spre finanțare în cursul lunii iunie.

„Primăria Carei a investit și va investi în continuarea în modernizarea și dotarea infrastructurii de sănătate. La Spitalul Municipal Carei, personalul medical dispune de condiții excelente pentru desfășurarea activității, iar salarizarea este motivantă. Primăria Carei asigură toate condițiile necesare pentru ca pacientul să fie tratat cu respect, demnitate și compasiune, în deplin acord cu jurământul lui Hippocrate. Fără respectarea acestor valori, toate aceste investiții în modernizarea și dotarea Spitalului Municipal își pierd sensul”, a declarat primarul Eugen Kovacs.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

24 de oferte pentru realizarea a 16 centre de colectare a deșeurilor mari în Bihor

Articolul următor

Adunarea Generală a UNCSV

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share