Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin se va deplasa la Cătălina şi Varghiş, judeţul Covasna

Participarea la programele de screening îţi poate salva viaţa!

Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin se va deplasa la Cătălina şi Varghiş, judeţul Covasna

 

Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin va fi prezentă în perioada 22-24 mai 2023 în localităţile Cătălina şi Varghiş din judeţul Covasna.

 

Programul caravanei în perioada 22-24 mai 2023 este următorul:

 

  • Cătălina – 22.05.2023 – începând cu ora 14.00 (Curtea Bibliotecii);
  • Varghiş – 24.05.2023 – începând cu ora 12.00 (Curtea Cabinetului Medical);

 

Aşadar, invităm toate femeile, cu vârsta între 24-64 de ani, să participe la screeningul cancerului de col uterin, prin testare gratuită Babeş-Papanicolaou şi HPV, program dedicat promovarii prevenirii şi depistării precoce a cancerului de col uterin.

IMPORTANT

Cancerul de col uterin este una dintre puținele forme de cancer care ar putea fi prevenită aproape 100% prin depistare precoce!

Fiecare femeie trebuie să înţeleagă că specialistul este acolo pentru sănătatea ei şi că cele 5 minute petrecute la caravana de screening pentru testare Babeş Papanicolaou sau HPV pot fi esentiale pentru viitorul şi sănătatea ei şi a familiei ei.

Această testare este o procedură necesară din punct de vedere medical, care ajută la depistarea şi diagnosticarea din timp a cancerului de col uterin. Descoperit la timp şi tratat corect, cancerul de col uterin poate fi vindecat.

Femeile care se prezintă la caravană pentru testare sunt rugate să aibă la ele cartea de identitate.

 

Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin este o acţiune care se desfăşoară în cadrul proiectului „Program de prevenție, depistare precoce și tratament precoce al cancerului de col uterin, regiunea Centru” (cod SMIS 138603) derulat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Digital Up – Dezvoltare Antreprenorială pentru IMM-uri” la Timișoara

Articolul următor

Caravana de screening la Suseni şi Valea Strâmbă, judeţul Harghita!

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share