Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NTT Tower devine centru de artă

Deschidem oficial vernisajul de pictură “Les plus fins du siecle”, care aduce la un loc 13 artiști de la Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca (UAD).
Dezvoltatorul de software din Cluj-Napoca găzduiește comunitatea de artă din oraș | Foto: NTT DATA Romania

Compania clujeană de soluții informatice a decis să se deschidă spre lumea artistică a orașului.

“Deschidem oficial vernisajul de pictură “Les plus fins du siecle”, care aduce la un loc 13 artiști de la Universitatea de Artă şi Design (UAD) Cluj-Napoca. Această colaborare oferă tinerilor artiști oportunitatea de a-și expune talentul, iar nouă, ocazia de ne încânta privirea și a ne diversifica experiența vizuală.

Indiferent dacă sunteți pasionați de artă sau doar curioși, vă încurajăm să ne vizitați cu ocazia acestei expoziții. Este la etajul 1 din NTT DATA Tower 1, iar accesul este disponibil tuturor celor interesați de arta contemporană”, au îndemnat reprezentanții companiei.

“În acest prim episod expozițional din spațiul NTT DATA Romania, dorim să aducem la un loc 13 artiști care au absolvit împreună UAD din Cluj-Napoca în 2019 și care au reușit să se mențină activi în acest parcurs al creației.

Am ales această generație pentru că este departe de a fi omogenă în stil sau tematici și pentru că reprezentanții ei sunt perseverenți în a descoperi arta sub toate manifestările ei, printr-un discurs artistic articulat.

NTT DATA Romania a deschis o punte spre acești artiști, apropiind astfel două lumi diferite în sensuri și obiective dar apropiate în dorința de a inova. Dacă pentru lumea tehnologiei inovația este un scop, pentru lumea artei inovația vine prin creație”, a motivat conducerea UAD.

Artiștii din expoziție sunt Mathias Bar, Taisia Corbuț, Costel Chițimuș, Călin Dumitrașcu, Arthur Hengeli, Luana Ivan, Darius Mocan, Nicoleta Mureș, Lavinia Oniciuc, Maximilian Pintea, Victoria Sadovnic, Tania Șimonca, Ioana Tocoaie-Perju.

NTT DATA, parte a NTT Group, este o companie inovatoare de servicii IT cu prezență globală și sediul central în Tokyo. Aceasta sprijină mediul de afaceri în transformarea digitală a business-ului prin consultanță, soluții de industrie, managementul proceselor de business și digitalizarea serviciilor IT. NTT DATA are prezență în 50 de țări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Antreprenoriat și educația financiară pentru o Românie modernă

Articolul următor

Este scoasă la vânzare o platformă de hale industriale de producție si depozitare în orașul Ungheni, lângă Târgu Mureș! Vânzătorul a anunțat și prețul.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share