Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul milionar pe Via Transilvanica

La un moment dat, pe Via Transilvanica, într-un loc fără niciun fel de acces, câteva borne au trebuit duse cu elicopterul pentru a putea fi montate.
Romeo Dunca a trecut pe la campusul Tășuleasa Social cu bicicleta electrică | Foto: Via Transilvanica

Un cunoscut om de afaceri bănățean, care acum administrează județul Caraș-Severin, a decis să parcurgă întregul traseu.

“La un moment dat, pe Via Transilvanica, într-un loc fără niciun fel de acces, câteva borne au trebuit duse cu elicopterul pentru a putea fi montate. Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, ne-a promis acest sprijin. Nu mică ne-a fost mirarea când pilotul elicopterului a fost chiar el.

Așa am aflat că mai are niște isprăvi făcute, Paris Dakar pe motocicletă, pe schiuri până la Polul Nord și Polul Sud și urcare fără oxigen pe vârful Manaslu. Se pare că nu mulți români au fost, înaintea lui, prin toate aceste locuri.

Romeo Dunca a trecut pe la campusul Asociației Tășuleasa Social (ATS), pornit cu bicicleta electrică pe Via Transilvanica. Poate că va fi primul președinte de consiliu județean care va parcurge toată Via Transilvanica. Îi dorim cale bună, și mai ales să ajungă, cu bine, până la Dunăre!”, au transmis reprezentanții ATS.

La un moment dat, pe Via Transilvanica, într-un loc fără niciun fel de acces, câteva borne au trebuit duse cu elicopterul pentru a putea fi montate.  La un moment dat, pe Via Transilvanica, într-un loc fără niciun fel de acces, câteva borne au trebuit duse cu elicopterul pentru a putea fi montate. 

Societate deținută de familia Dunca

Președintele CJ se numără printre acționarii companiei de transport și logistică Dunca Expediții, cu afaceri anuale de 193 de milioane de lei în 2021 și 476 de angajați. Aceștia sunt Ioan Dunca (50% din capitalul social), Holian SA Societate Anonimă (28%), Doru Husarciuc (16%), Romeo Dunca (3%), Livius Daminescu (3%).

Via Transilvanica, o inițiativă a lui Alin Ușeriu, președintele ATS, reprezintă un traseu de 1.400 km prin 400 de localități și 10 județe (Suceava, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Brașov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Caraș-Severin, Mehedinți), împărțit în șapte ținuturi cultural-istorice. Amenajarea sa a durat patru ani și jumătate, cu o investiție de 1,6 milioane de euro și sprijinul a 8.000 de voluntari.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav a fost certificat ca aeroport internațional

Articolul următor

TRANSAVIA dezvăluie secretele alegerii și consumului cărnii de pui sigure și de înaltă calitate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share