Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DEER are un centru de relații publice modern în Harghita

La Miercurea Ciuc, a avut loc deschiderea unui nou centru de relații cu utilizatorii al Distribuție Energie Electrica România (DEER).
Directorul societății clujene a promis reducerea timpilor de așteptare la ghișee | Foto: DEER

Societatea clujeană a inaugurat un centru destinat utilizatorilor în acest județ.

La Miercurea Ciuc, a avut loc deschiderea unui nou centru de relații cu utilizatorii al Distribuție Energie Electrica România (DEER). “Situat pe str. Kossuth Lajos, noul centru este amenajat într-un spațiu modern, operativ, care deservește utilizatorii. Publicul beneficiază astfel de acces facil la informații privind activitatea aferentă procesului de racordare la rețeaua electrică”, a anunțat DEER.

La eveniment au participat, alături de conducerea DEER, reprezentanții autorităților: prefectul județului – Sandor Petres, primarul din Miercurea Ciuc – Attila Korodi, viceprimarul Eniko Sogor, președintele Consiliului Județean (CJ) Harghita – Csaba Borboly, vicepreședintele CJ – Barti Tihamer.

”Utilizatorii rețelei de distribuție DEER din Sucursala Harghita beneficiază acum de o locație modernă, dotată cu sistem electronic de acordare a numerelor de ordine, care pune la dispoziție trei posturi de lucru front office pentru primire și eliberare de documente, informații referitoare la procesul de racordare.

Proiectul face parte dintr-un program amplu de investiții al companiei, care are ca obiectiv îmbunătățirea calității serviciilor și creșterea gradului de satisfacție a utilizatorilor, prin reducerea timpilor de așteptare”, a declarat Mihaela Rodica Suciu, director general al DEER.

Parte a grupului Electrica, DEER Cluj este cel mai important operator național de rețele de distribuție a energiei electrice din țară (40,7% din teritoriul României). Filialele de distribuție de energie Nord și Sud ale Electrica din zona Transilvaniei s-au contopit într-o nouă entitate, alături de Muntenia Sud.

Activele şi pasivele deţinute de acestea au fost transferate către DEER, ca societate absorbantă, în schimbul emiterii în favoarea Electrica SA (acţionarul societăţilor absorbite) de titluri noi în capitalul societăţii absorbante.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Licitație pentru parcul fotovoltaic de pe str. Matei Corvin din Oradea

Articolul următor

Unchain Fintech Festival, conferință internațională despre finanțări la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share