Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Amfiteatru medical în stil Art Nouveau, reabilitat la Cluj

A avut loc inaugurarea Amfiteatrului "Ioan Goia", din cadrul Clinicii Medicală II, una dintre cele mai noi și moderne săli de curs, ce poartă numele fondatorului învățământului semiologic din România, profesorul și medicul Ioan Goia.

Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu (UMFIH) Cluj a dat în folosință un amfiteatru modernizat.

“A avut loc inaugurarea Amfiteatrului “Ioan Goia”, din cadrul Clinicii Medicală II, una dintre cele mai noi și moderne săli de curs, ce poartă numele fondatorului învățământului semiologic din România, profesorul și medicul Ioan Goia.

Atât studenții noștri, cât și cadrele didactice și medicale din cadrul disciplinelor ORL, Urologie, Reumatologie, Medicală II și Chirurgie II se vor putea bucura de un amfiteatru complet reabilitat și modernizat, după ultimele standarde”, potrivit conducerii UMFIH Cluj.

“Noul amfiteatru “Ioan Goia” va beneficia de mobilier recondiționat și echipamente moderne, precum table interactive, oferind astfel studenților și cadrelor didactice un mediu propice pentru învățare și predare.

Amfiteatrul ”Ioan Goia” este cea mai veche sală de curs din cadrul universității noastre, proiectată în stil Art Nouveau. Ne bucurăm că am reușit să-i redăm strălucirea de altă dată, păstrând ecourile înaintașilor noștri”, a spus rectorul UMFIH Cluj, Anca Buzoianu.

Procesul de reabilitare a cuprins recondiționarea totală a mobilierului, a pardoselii, a ușilor și ferestrelor, precum și modernizarea cabinetelor profesorilor, refacerea în totalitate a instalațiilor electrice și termice și dotarea cu table interactive pentru proiecția cursurilor.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Noul rol al lui Ionuț Țața, CEO al Iceberg Plus, este începând cu luna iulie, de membru ai Consiliului de Administrație al EIT Manufacturing.

Ionuț Țața, în Consiliul de Administrație al EIT Manufacturing

Articolul următor

Biblioteca Județeană Arad, clădire construită în 1909, reabilitată energetic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share