Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se toarnă primul strat de asfalt pe „Transalpina Aradului”, Dieci – Dezna

Pe „Transalpina Aradului”, drumul județean Dieci-Dezna, stadiul lucrării este la aproximativ 75%.

Pe acest drum spectaculos din județul Arad se lucrează la turnarea primului strat de asfalt și la construirea zidului de sprijin. Miercuri, 12 iulie 2023, zeci de utilaje și de muncitori au fost pe șantier, abordând în paralel mai multe tronsoane de drum.

„Modernizarea drumului județean Dieci-Dezna este un proiect al Consiliului Județean Arad, în care puțini au crezut. Am început turnarea primului strat de asfalt și avansăm bine. Avem permanent pe teren echipe tehnice pentru verificarea stadiului lucrării și suntem în contact cu constructorul, pentru respectarea condițiilor contractuale. În această vară, asfaltarea va trebui finalizată integral”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Drumul județean Dieci-Dezna este construit de Consiliul Județean Arad printr-un proiect în valoare de aprox. 22 de milioane de lei, finanțat din fonduri proprii. Drumul are lungimea de 11,3 km și va lega stațiunea Moneasa de DN7 Arad-Deva, prin Julița-Mădrigești, un alt traseu arădean spectaculos.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Organizația Patronală HORECA Cluj susține demersurile Organizației Patronale HORA București și Federația Industriei Hoteliere din România, prin care se contestă intenția Guvernului României de a crește cota de taxă pe valoarea adăugată (TVA) aplicată industriei HORECA de la 9 la 19% și

Hotelierii clujeni contestă majorarea TVA de la 9 la 19%

Articolul următor

Concurs internațional de proiecte pentru amenajarea Pieței Victoriei din Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share