Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ceremonia de absolvire a promoției 2023 de la Universitatea de Vest Timișoara

Duminică, 16 iulie, în Piața Libertății din Timișoara a avut loc Ceremonia de Absolvire dedicată Promoției 2023 a Universității de Vest Timișoara (UVT).

Seria de evenimente din această zi specială a fost organizată de UVT cu susținerea partenerilor săi:  ATOS, BCR, BOSCH, CONTINENTAL AUTOMOTIVE, EVIDEN, FLEX, FORVIA – HELLA, IULIUS TOWN, MEDICI’S, NOKIA, SENNEVILLE, UNICREDIT BANK, VITAS, ZF.

Peste 2.000 de studenți

La ceremonia de deschidere, desfășurată în Piața Libertății din Timișoara, au participat peste două mii de studenții ai Promoției UVT 2023, alături de care s-au aflat reprezentanții echipelor de conducere a UVT și ale facultăților, liderii organizațiilor studențești, managerii departamentali din universitate cât și invitați speciali și parteneri instituționali ai UVT.

În intervalul orar 11:00  – 13:00, programul evenimentului a cuprins preambulul deschiderii, marcat cu un moment artistic organizat de Facultatea de Educație Fizică și Sport, deschiderea oficială a Ceremoniei de absolvire și mesajul Rectorului UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, iar mai apoi premierea șefilor de promoție și momentul emoționant al aruncării tocilor, dar și un mini-concert memorabil oferit de studenții Facultății de Muzică și Teatru.

Din partea promoției 2023 UVT, au transmis mesaje ale generației de absolvenți din acest an șefii de promoție, studenta Antonia-Laura Pup, de la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie, și studentul Filip Sebeșan, de la Facultatea de Muzică și Teatru.

11 facultăți

Spectaculoasa zi a ceremoniei de absolvire a continuat cu seria de cursuri festive organizate de fiecare dintre cele unsprezece facultăți din UVT: Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor și Facultatea de Litere, Istorie și Teologie – în Piața Libertății, Facultatea de Drept și Facultatea de Sociologie și Psihologie – la Timișoara Convention Center, Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie și Facultatea de Matematică și Informatică – în Parcul Rozelor, Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării – în Aula Magna UVT, Facultatea de Fizică – în Amfiteatrul A11 UVT, Facultatea de Educație Fizică și Sport – în Amfiteatrul Ioan Mihai UVT,  Facultatea de Arte și Design – la Galeria Mansardă a UVT.

„Orice va fi mâine, începe chiar de azi. Generația voastră este o generație dăruită, specială, este generația care se află azi în Capitala Europeană a Culturii 2023. Sunteți generația de absolvenți UVT care pornește pe un drum profesional și uman într-un an foarte special, când spre Timișoara privește întreaga Europă și când, din Timișoara, pleacă mesaje ale culturii spre întreaga Europă. Cum știți, «La UVT, Cultura este Capitală! » – iar sub acest generic, în universitatea noastră au fost invitați până acum, în acest an, patru laureați ai premiilor Nobel, oameni de cultură și artă desăvârșiți, iluștrii cercetători și oameni de știință, alături de multe alte personalități de valoare. Voi, generația UVT 2023 sunteți participanți la evenimentele acestui an cultural plin de întâlniri memorabile și, am speranța, inclusiv viitorul vostru profesional și uman va fi pe măsura acestui an special.

Artistul excepțional Constantin Brâncuși spunea: «Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în starea de a le face».

În acest spirit, vă îndemn pe voi, generație 2023, absolvenți UVT, să căutați neobosiți, de acum înainte și să vă puneți în starea de a face lucrurile pe care vi le doriți cu adevărat în viață, profesie, carieră și autorealizare. Aveți toate argumentele și resursele, nimic nu va fi greu de făcut atunci când vă veți dedica cu plăcere pasiunilor voastre”, a declarat Marilen Gabriel Pirtea, rectorul UVT.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TESTARE GRATUITĂ Babeş Papanicolaou şi HPV la Baia de Arieş, în judeţul Alba

Articolul următor
Numărul de angajați din județ, la finalul primăverii, era mai mare decât cel înregistrat în aceeași perioadă a anului trecut.

Clujul are mai mulți salariați și mai bine plătiți

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share