Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Misiune economică multisectorială în S.U.A. pentru antreprenoriatul timişan

Sursa foto: Depositphotos

O nouă Misiune economică multisectorială în Statele Unite ale Americii este provocarea adresată de Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș. Oamenii de afaceri ai judeţului vor fi prezenţi la Washington, New York și Miami la sfârşitul toamnei lui 2023, în perioada  23 noiembrie – 04 decembrie.

Antreprenori români care desfășoară activităţi de business în Washington DC, companii americane, dar şi instituţii guvernamentale americane vor fi parteneri de dialog în spirit contructiv cu delegaţia de oameni de afaceri ai judeţului Timiş. Rodnicia ediţiei anterioare a încurajat CCIA Timiş să ofere o nouă posibilitate de construire a unor strategii comune, încheierea de parteneriate pentru mecanisme de investiţii funcţionale, care să aducă profit şi să augmenteze viaţa economică timişană.

„ROMANIA – USA: 26 YEARS OF STRATEGIC PARTNERSHIP” este o reuniune la nivel înalt care îşi va desfășura lucrările timp de două zile. Evenimentul va fi organizat sub egida Ambasadei României în Statele Unite ale Americii. Participanţii la misiunea 2023 vor fi părtaşi la aceste întâlniri din capitala S.U.A.

Misiune economică multisectorială la Washington va fi una bogată

Reuniunea „ROMANIA – USA: 26 YEARS OF STRATEGIC PARTNERSHIP” are în agerndă un forum American – Romanian Business şi o recepţie organizată sub titlul „Romania-USA: Political and economical partnership”. Vor participa o serie de membri ai Congresului American și ai Senatului SUA, precum şi oameni de afaceri.
Alte două puncte din programul de la Washington sunt “Happy Hour with Young Romanian Professionals from Washington DC” şi Ziua României, organizată  la Army Navy Club. Şi de această dată vor participa membri ai Congresului American și ai Senatului SUA, alături de alte oficialități ale Departamentului de Stat, reprezentanţi ai vieții politice americane și ai mediului de afaceri din România şi S.U.A.

Misiunea economică multisectorială la New York și Miami

În metropola New York și în capitala Floridei, Miami, Camera de Comerț Româno-Americană (RACC), se va implica în stabilirea de întâlniri B2B. Tot cu sprijinul RACC se vor efectua o serie de vizite la companii americane. Atât întâlnirile, cât şi vizitele vor fi stabilite după criteriul obiectului de activitate, precum și al interesului punctual al companiei pentru piața americană.

Misiunea economică va cuprinde și o componentă turistică, reprezentată  de vizitarea unor obiective de interes.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dr. Iuliu Moldovan, director DSP Mureș: “Am învățat că atunci când sunt probleme urgente, trebuie să-ți asumi decizii”

Articolul următor

Distribuție Energie Electrică Romania (DEER) amplasează o stație electrică de transformare în județul Maramureș la Leordina

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share