Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Planetariul „Viaţă extraterestră – lumi îndepărtate” revine

După o mică pauză, planetariul din Iulius Mall Cluj este din nou deschis pentru călătorii intergalactice.

După o mică pauză, planetariul din Iulius Mall Cluj este din nou deschis pentru călătorii intergalactice.

Astfel, până în 24 septembrie repornim în căutarea extratereștrilor, aflăm misterele constelațiilor și ne bucurăm de splendoarea corpurilor cerești. Ești pasionat de aventuri, astronomie și mistere? Până în 15 septembrie, poți porni din Atriumul Iulius Mall în căutarea celor mai controversate creaturi ale tuturor timpurilor: extratereștrii, pentru că planetariul a revenit cu noi misiuni intergalactice prin Calea Lactee.

Proiecția „Viaţă extraterestră – lumi îndepărtate” prezintă o călătorie fascinantă, plină de culoare și dinamism, prin spațiu și timp, iar vizitatorii vor afla misterele constelațiilor. Se vor bucura de splendoarea corpurilor cerești. Vor călători printre planete și sateliți. Și cel mai important, vor merge în căutarea extratereștrilor.

Apoi, „De pe Terra în Univers” îi poartă pe vizitatori într-o călătorie captivantă prin spațiu și timp și îi ajută să afle misterele constelațiilor din Emisfera Nordică, dar și a celor zodiacale. Vor merge mai departe de Calea Lactee, vor traversa o imensitate inimaginabilă a miliardelor de galaxii și vor zări marginile Universului Observabil.

Primele două proiecții sunt permanente, însă la cerere va fi proiectată și „Patrula Zula – cu picioarele pe Pământ”, ce este dedicată exclusiv micilor exploratori. Micuții vor porni într-o misiune specială de salvare a Terrei, vor călători până la începuturile Pământului pentru a prinde răufăcătorii. În acest proces vor învăța mai multe despre formarea și dezvoltarea planetei, dar și despre viețuitoarele acesteia.

Prețul unui bilet este 30 de lei pe proiecție sau 50 de lei pentru două proiecții la alegere. Pentru grupuri mai mari de 15 persoane, prețul va fi de 25 lei per proiecție, iar biletele pot fi cumpărate de la intrarea la eveniment. Reprezentațiile durează 30 de minute și au loc în fiecare zi, în intervalul orar 10:00-21:30. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Evenimentul Demo Day marchează finalul programului de accelerare LevelUP Health & Life Sciences Accelerator, primul pentru startup-urile din sănătate și științele vieții din România.

Fondurile de investiții în sănătate caută startup-uri valoroase la Cluj

Articolul următor

S-a semnat contractul pentru extinderea ambulatoriului Spitalului Județean Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share