Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Top Auto 2023, în weekend la Oradea

Cea de-a XIV-a ediție a expoziției de automobile Top Auto se va desfășura în perioada 15 – 17 septembrie 2023 în parcarea Era Shopping Park Oradea.

Cu o experiență de 14 ani, Top Auto rămâne evenimentul de referință al pieței auto din Oradea și județul Bihor.

 

„Iată-ne ajunși la ediția a XIV-a. Este prima ediție de toamnă, după evenimentul inaugural din octombrie 2009. Traversăm o perioadă dificilă și apreciez efortul expozanților de a se prezenta la eveniment. Cu toate provocările pieței și a infrastructurii necesare desfășurării unui astfel de eveniment, suntem la câteva ore distanță de startul evenimentului. Un număr de șase dealeri din Oradea expun 11 mărci cu modele noi, iar un dealer prezintă mașini premiul rulate”, ne-a declarant Mihai Dacin, administratorul TOP PRESS, organizatorul evenimentului.

 

Noutăți

Printre noutățile Top Aut2023 se numără prezența modelelor Lexus, expuse de Grupul West. Auto Bara & Co. aduce la expoziția auto, în premieră, noul Renault Clio e-tech. Dealer-ul auto prezintă și modelul electric Nissan Ariya, proaspăt lansat. Pe standul AutoSiena veți face cunoștință cu noul Jeep Avenger, cu Alfa Romeo Tonale și noile modele SsangYong Torres și Korando electric. Citroen C4X și C5X sunt noutățile anului de la Top Motor Oradea. Pe standul HitoCars, vizitatorii vor putea vedea câteva modele premium rulate, aparținând diferitelor mărci. Ca de obicei, la Top Auto, cel mai mare stand este rezervat modelelor Ford, expuse de Carbenta Com.

Vizitatorii Top Auto 2023 vor putea vedea un stand cu mașini off road modificate

Expoziția va avea loc în parcarea centrului comercial Era Park din Oradea, Calea Aradului, nr. 62, iar intrarea este liberă. Programul expozițional este de vineri până duminică, între orele 10:00-19:00.

„La Top Auto pregătim un stand cu mașini modificate pentru off-road, ale membrilor clubului West Alpine Off Road. Iubitorii exemplarelor clasice au întâlnire cu câteva mașini de epocă la standul Retromobil Club România – filiala Bihor”, a mai precizat Mihai Dacin.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AmCham Romania: Taxa pe cifra de afaceri este, de fapt, o taxă pe investiții 

Articolul următor
Pojazdy Szynowe Bygdoszcz Spolka Akcyjna (PESA) a câștigat licitația pentru 20 de rame electrice destinate serviciilor publice obligatorii de transport feroviar de călători de mediu și lung parcurs și serviciile de mentenanță pe 15 ani. 

Trenuri electrice poloneze de la Cluj spre Brașov și Oradea. PESA bate Alstom

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share