Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ARL așterne primul strat de asfalt pe Drumul Bistriței

Lucrările de reabilitare și modernizare a Drumului Județean (DJ) 172A limită cu județul Bistrița-Năsăud – Țaga derulate de Consiliul Județean (CJ) Cluj se derulează prin așternerea primului strat de asfalt - binder. 
Constructorul ARL a demarat lucrările de asfaltare a DJ 172A cu stratul de binder | Foto: CJ Cluj

Odată reabilitat și modernizat, acest drum va asigura o nouă legătură dintre județele Cluj și Bistrița-Năsăud.

Lucrările de reabilitare și modernizare a Drumului Județean (DJ) 172A limită cu județul Bistrița-Năsăud – Țaga, inițiate de Consiliul Județean (CJ) Cluj, se derulează prin așternerea primului strat de asfalt – binder.

Ele au loc în cadrul proiectului cu finanțare europeană ce vizează realizarea Drumului Bistriței – lotul 1, fiind executate de Antrepriza Reparații și Lucrări (ARL) Cluj. Operațiunile se desfășoară pe tronsonul de 6,5 km cuprins între kilometrii 33+000 și 39+452. Acestea au demarat de la limita cu județul Bistrița-Năsăud, pe direcția comunei clujene Țaga.

„Odată finalizate lucrările de modernizare și reabilitarea a DJ 172A, cel târziu până la sfârșitul acestui an, vom realiza o nouă legătură cu Bistrița-Năsăud. Acest fapt va genera numeroase beneficii, din toate punctele de vedere, în ceea ce privește dezvoltarea economico-socială a acestei întregi părți a județului”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Anterior începerii asfaltării DJ 172A au fost executate lucrări care au vizat sistemul rutier, pe toată lungimea sectorului, prin derularea de operațiuni pregătitoare și premergătoare asfaltării în două straturi: binder și strat de uzură. De asemenea, au fost finalizate lucrările de consolidare a drumului, realizare a rigolelor carosabile și a canalizației tehnice destinate montării fibrei optice, serviciilor de telefonie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Două firme din Cluj au proiectat noile spaţii ale Penitenciarului Timişoara

Articolul următor

Centrul de Oncologie OncoHelp Timişoara are un Computer tomograf nou

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share