Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Susţinere pentru crescătorii de taurine din România

Asociația Crescătorilor de Taurine din România a organizat o întâlnire la care a participat Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, pentru a discuta cu membrii asociaţiei aspecte legate de creşterea animalelor şi programele puse la dispoziţie pentru susţinerea activităţii crescătorilor.
Ministrul Agriculturii a fost prezent miercuri, 20 septembrie 2023, la ședința Asociației Crescătorilor de Taurine din România, la sediul IBNA Balotești, unde a adus precizări legate de numeroasele programe şi forme de susţinere.

Florin Barbu, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

 „Îmi doresc să facem performanță în zootehnie, dar o condiție esențială pentru a atinge acest obiectiv este să creștem efectivele de vaci de lapte în România. Veți avea la îndemână programul INVESTALIM, creditele subvenționate prin FGCR, iar MADR va veni cu forme de sprijin adaptate nevoilor sectorului, astfel încât sa creștem efectivele de vaci de lapte. Prin Planul Național Strategic, de anul viitor, se va mări sprijinul cuplat în zootehnie la un total de 460 euro/ha cu o încărcătură de 3 vaci UVM pentru cine produce porumb siloz. Vă încurajez să aveți discuții cu toate asociațiile, să ajungeți la o abordare comună pentru acest sector, iar la nivel de MADR veți avea tot sprijinul pentru fermierii din zootehnie”, a afirmat ministrul în cadrul întâlnirii.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Testare GRATUITĂ Babeş Papanicolaou şi HPV la marii angajatori din judeţul Sibiu: EUROCONF SA

Articolul următor

AFIR a publicat Ghidul Solicitantului INVESTALIM pentru consultare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share