Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ROVINHUD WINE SHOW vrea să adune fonduri pentru minim 1500 ore de terapie pentru copii cu dizabilități

ROVINHUD WINE SHOW vă invită la o nouă ediția prin care își propune să strângă fonduri pentru minim 1500 ore de terapie pentru copii cu dizabilități.

Evenimentul va avea loc în perioada 10 – 12 noiembrie, la Convention Center (lângă Hotel Timișoara) și va găzdui un salon de vinuri cu peste 30 de crame de top din țară, Ungaria, Republica Moldova și importatori, precum și o serie de masterclass-uri pentru cei care doresc să înțeleagă și mai bine vinul.

Fundația ROVINHUD se îndreaptă spre copiii cu dizabilităţi

Dacă în primele șapte ediții fondurile strânse s-au îndreptat către adulții cu dizabilități, anul acesta, datorită numeroaselor cazuri care au solicitat ajutorul Fundației ROVINHUD, s-a decis dedicarea întregii ediție pentru sprijinirea familiilor care au copii cu dizabilități și care luptă neobosit să le ofere o viață mai bună.

“Din păcate statul nu sprijină cu nimic terapiile copiilor cu dizabilități. Familiile primesc o alocație insuficientă pentru a le acoperi nevoile, un asistent personal, care este de obicei mama, care își sacrifică cariera și devine 24h din 24h asistent personal, fără week-end și fără concediu, și multă birocrație și umilință pe coridoarele instituțiilor, care ar trebui să le facă viața mai ușoară.“ declară Zoltán Szövérdfi-Szép, coordonatorul evenimentului.

Toamna aceasta se revine la formatul obișnuit de trei zile în care focusul este pus pe vinuri de calitate, atât de la crame consacrate, cât și de la crame noi. La ediția din acest an este invitat proaspătul Master of Wine al Poloniei, Wojciech Bonkowski, dar vor reveni și nume consacrate precum Elizabeth Gabay MW, cea mai recunoscută expertă în rosé din lume și Rod Smith MW, expertul care jurizează cele mai prestigioase concursuri de vin, din Londra până în Shanghai.

Şi în acest an, toți experții care susțin masterclass-urile participă 100% voluntar, la fel ca și organizatorii, iar întreg profitul obținut în urma evenimentului este destinat terapiilor pentru copiii cu dizabilități care au nevoie de sprijin financiar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asociaţia Micilor Producători de Energie Electrică din România (AMPEER) îşi exprimă nemulţumirea

Articolul următor

TESTARE GRATUITĂ Babeş Papanicolaou şi HPV la Vărşag şi Budvar – Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share