Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

EMS Floor pune pardoseala la Alba Arena

EMS Floor Grup a anunțat adăugarea Alba Arena, din țara vecină, Ungaria la portofoliul său. “Echipele noastre au fost implicate în execuția pardoselilor sintetice.

Societatea clujeană de construcții va instala 18.000 de asemenea suprafețe la arena din orașul ungar Szekesfehervar.

EMS Floor Grup a anunțat adăugarea Alba Arena, din țara vecină, Ungaria la portofoliul său. “Echipele noastre au fost implicate în execuția pardoselilor sintetice. Aici au fost alese patru sisteme de pardoseli diferite, în funcție de destinația fiecărui spațiu, iar suprafața totală aplicată depășește 18.000 mp”, au precizat reprezentanții EMS.

Complexul din Ungaria care va putea găzdui evenimente și manifestări sportive este realizat în cadrul programului “Orașe moderne”, fiind însoțit de parcări și de o dezvoltare majoră de rețele rutiere. Alba Arena, investiție de 92 de milioane de euro, va putea găzdui între 6.000 (meciuri de hochei) și 8.000 de spectatori (concerte).

EMS Floor a deschis, la Turda, prima școală de aplicatori în domeniul pardoselilor sintetice și hidroizolațiilor, cu 185-210 absolvenți pe an. Proiectul de 500.000 de euro, finanțat prin fonduri europene, şi va fi implementat până în august. EMS operează cu trei divizii: Floor Systems, Hydro Systems și Polishing. Afacerile sale din 2021 s-au ridicat la 13 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Academia clujeană pentru copii „Descoperă-ți pasiunea în IT”(DpIT)

Articolul următor
Untold, primul mare festival de muzică din Dubai, a anunțat primul val de artiști care vor ajunge în “Orașul viitorului”, în perioada 15-18 februarie 2024.

Primul val de artiști, confirmat la Untold Dubai

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share