Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Linnify scoate un ghid de validare a ideilor de afaceri

Compania IT clujeană Linnify va publica ghidul „The Essential Validation Playbook”, ce parcurge etapele necesare definirii și testării produselor digitale, transformându-le în idei validate de utilizatori reali, adaptate nevoilor din piață. 

Manualul este construit pe practici din metodologii precum Design Thinking, Lean Startup, Blue Ocean Strategy.

Compania IT clujeană Linnify va publica ghidul „The Essential Validation Playbook”, ce parcurge etapele necesare definirii și testării produselor digitale, transformându-le în idei validate de utilizatori reali, adaptate nevoilor din piață. “În acest mod, punem la dispoziție antreprenorilor expertiza, ghidajul și suportul necesar pentru a face acest proces cât mai eficient”, spun fondatorii săi.

Linnify ajută companiile să dezvolte produse de succes în educație, sănătate, wellbeing, sustenabilitate. În octombrie, a lansat noul său produs, Unbound Design, ce oferă servicii de design pe bază de subscripție, punând accentul pe viziunea antreprenorilor. Deși în acest an sectorul IT s-a confruntat cu numeroase provocări, Linnify a înregistrat o creștere a afacerilor cu 10%.

Aceasta preconizează depășirea pragului de 2 milioane de euro până la finalul anului. În 2024, își propune dublarea cifrei de afaceri și continuarea extinderii pe piața internațională. Până în prezent, Linnify a dezvoltat 70 de produse digitale, iar 150 de idei de startup au folosit metodologii din procesul său de validare, din mai multe țări.

„Prin îndrumarea antreprenorilor în procesul de validare pentru produsele și soluțiile lor, contribuim la crearea unui mediu de afaceri prosper, în care investitorii pot interacționa cu startup-uri cu un nivel de risc mai scăzut. Astfel, facilităm un cadru mai sigur pentru investiții, pentru a identifica un potențial mai mare de succes”, a declarat Cătălin Briciu, Co-CEO al Linnify.

Anul acesta, Linnify s-a clasat în Top 5 companii la categoria „Premiul publicului”, în cadrul programului național Made in Romania, organizat de Bursa de Valori București. Linnify este o companie românească fondată de Alexandru Bogdan, Răzvan Bretoiu și Cătălin Briciu. În 2023, Briciu a fost inclus în topul „30 sub 30” realizat de Forbes pentru contribuția sa în domeniul tehnologic.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Liderii din RNV au participat, la sediul CJ Sălaj, la o ședință de lucru pe marginea elaborării unei strategii regionale care să permită dezvoltarea social-economică echilibrată și durabilă a tuturor celor șase județe componente.

Erbașu are liber la construcția Lotului din A3 Suplacu de Barcău - Chiribiș

Articolul următor
Compania PricewaterhouseCoopers (PwC) România a fost reprezentată la conferințele de taxe de la Cluj-Napoca și Timișoara de specialiști din diviziile sale Audit, Advisory și TLP, alături de cei ai Casei de Avocatură David & Baias (D&B). 

Experții de la PwC, la Cluj: “Asistăm la un tumult de modificări legislative”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share