Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tractoarele românești la Agritechnica

IRUM, producătorul român de tractoare agricole și utilaje forestiere, va fi prezent în perioada 12-18 noiembrie la târgul Agritechnica din Hanovra, în standul României!

 

Agritechnica este una dintre cele mai mari expoziții agricole din lume, iar participarea producătorului român de tractoare agricole și utilaje forestiere IRUM este o oportunitare excelentă de a-și prezenta produsele. Mai mult decât atât, IRUM participă la această expoziție în standul României, un mod inedit de a ne promova țara și producătorii români.

La această ediție, IRUM va prezenta miilor de vizitatori tractorul românesc TAGRO cu echipare standard, dar și o variantă actualizată a acestui model, având o echipare de top, prin noul sistem telematic de asistență de la distanță, plus  un sistem GPS de autoghidare, tehnologii dezvoltate și integrate în echiparea tractorului agricol TAGRO 102, prin care producătorul român dovedește încă o dată  implicarea sa în dezvoltarea unor produse actuale, raportate la nevoile și cerințele din piață.

IRUM nu se oprește aici cu noutățile, deoarece anul acesta în standul României va fi expus și utilajul forestier TAF 690 S5. Decizia de a prezenta și un produs dedicat industriei forestiere în cadrul acestui târg este datorată interesului crescut identificat pe parcursul experiențelor de acest gen din trecut, acest model de TAF fiind, de asemenea, potrivit pentru tipologia zonelor de exploatare din alte țări, atât din punct de vedere al puterii și fiabilității, cât și prin faptul că respectă cele mai înalte standarde impuse privind nivelul de poluare, fiind echipat cu un motor Perkins Stagiul V.

IRUM îi așteaptă în standul României pe toți pasionații din industriile de profil, din 12 până în 18 noiembrie, zilnic în intervalul orar 9:00 – 18:00, în hala 7, standul A10!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Untold, primul mare festival de muzică din Dubai, a anunțat primul val de artiști care vor ajunge în “Orașul viitorului”, în perioada 15-18 februarie 2024.

Primul val de artiști, confirmat la Untold Dubai

Articolul următor
Cele două uzine din municipiu ocupă locurile 4 și 5 în sectorul industrial în cadrul Top Angajatori Unde Lucrăm 2023, clasament anual bazat pe evaluările angajaților care transmit în mod anonim feedback-ul lor pe platformă.

Marile uzine ale Zalăului, în topul angajatorilor industriali din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share