Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Orașul Faptelor Bune” revine în Oradea

Între 16 și 22 decembrie, Oradea devine din nou centrul Orașului Faptelor Bune pentru al patrulea an consecutiv. În această săptămână specială, DJ-ii Radio ZU vor emite live, zi și noapte, direct din inima Târgului de Crăciun Oradea.

Aici, opt DJ-i – Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Tea Teodorescu, Adi Mihaila, Razvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides- vor fi on-air 24 de ore din 24, aducând bucurie și făcând cât mai multe fapte bune.

„«Orașul Faptelor Bune», săptămâna plină de emoție și muzică, are loc între 16 și 22 Decembrie, ediția «fă rai din ce dai» prinde contur în Oradea. Ne propunem să reluăm seria de concerte în fiecare seară. Timp de 7 zile, într-o casă de sticlă, vom aduna încă odată milioane de inimi, încercând să depășim recordul anului trecut”, a transmis Mihai Morar, din Morning ZU, luni, 27 noiembrie 2023.

„Orașul Faptelor Bune” este o campanie Radio ZU care aduce împreună oamenii cu nevoi și cei dornici să ajute. Ediția din 2022 a adunat peste 600.000 de euro pentru cei aflați în dificultate. Anul acesta, vedetele ZU speră să egaleze, dacă nu să depășească această sumă și îi îndeamnă pe cei care doresc să ajute sau au nevoie de ajutor să acceseze platforma www.radiozu.ro/orasulfaptelorbune.

Orașul Faptelor Bune poate fi ascultat live 24 de ore din 24 pe frecvențele Radio ZU, online pe și pe canalul YouTube Radio ZU. Cele mai captivante momente vor fi distribuite pe conturile oficiale de Instagram și Facebook ale Radio ZU, Visit Oradea și Târgul de Crăciun Oradea.

Evenimentul „Orașul Faptelor Bune” revine în Oradea este organizat de Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ORSE: Gospodăriile cu venituri medii din România sunt tot mai afectate de sărăcie energetică

Articolul următor

2.000 de copii, beneficiari ai proiectului E.ON Energie România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share