Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conducere nouă la SC Turism Felix SA

După 19 ani de directorat, lui Florian Serac i s-au găsit înlocuitori.

Turism Felix SA va începe anul 2024 cu o nouă echipă managerială. Este vorba de Răzvan Pîrjol și Alina Chefneux vor ocupa, începând cu data de 1 mai 2024, funcțiile de director general, respectiv director general adjunct. Expertiza internațională a noilor manageri va ajuta în definirea strategiei prin care compania, deținută de fondul de investiții Transilvania Investments, își propune să devină o destinație de top în turismul balneo și de wellness din Europa de Est.

Răzvan Pîrjol

Răzvan Pîrjol lucrează în industria ospitalității încă din 1997, cu un parcurs profesional ce a inclus atât zona antreprenorială, cât și sectorul public și privat, asigurând consultanță pentru importante branduri internaționale din turism. Cu un master în ospitalitate la GLION Institute Elveția, Alina Chefneux aduce experiența internațională a peste două decenii alături de unul dintre liderii mondiali în industria croazierelor.

Alina Chefneux

Transferul de responsabilități către noua echipă de conducere este, deja, în derulare, cei doi noi manageri urmând să preia atribuțiile complet începând cu data de 1 mai 2024.

„Dezvoltarea ofertei Turism Felix, în special în zona de wellness & spa, este printre prioritățile anului ce urmează. Noua echipă managerială are expertiza necesară pentru a ajuta compania să-și fidelizeze publicul, pentru care dorim creșterea calității serviciilor, dar și să extindem, în special la nivel internațional, categoriile de clienți cărora ne adresăm”, spune Radu Roșca, președinte executiv Transilvania Investments.

Turism Felix a finalizat, în 2023, reabilitarea Aquapark Venus, unul dintre cele mai importante proiecte ale companiei din ultimul deceniu. Refăcut integral, în urma unei investiții de aproape 14 milioane de Euro, ștrandul din stațiunea Băile 1 Mai (jud. Bihor) este parte din portofoliu de active al companiei. Societatea mai include un complex balnear de 5 stele – Lotus Therm, un hotel de patru stele – Internațional, trei hoteluri de trei stele – Poienița Nufărul și termal și un hotel de 2 stele – Mureșul. Demn de semnalat că Hotelul Termal 3* a fost complet renovat anul acesta printr-o investiție 8 milioane de Euro. SC Turism Felix mai dispune de două ștranduri termale: Apollo și Felix.

Pentru primele 9 luni ale acestui an, Turism Felix a raportat venituri de 81,6 milioane de lei.

De 19 ani Florian Serac

SC Turism Felix l-a avut în funcția de director general executiv din 2005 până în iulie 2023 pe Florian Serac, care și-a dat demisia anul trecut. De la acea dată, compania este condusă de un comitet: Patrițiu Abrudan – președinte, Liviu Popa și Marius Adrian Moldovan –membri.

Florian Serac a condus SC Turism Felix 19 ani

 

Despre Transilvania Investments

Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România, listat la Bursa de Valori București, sub simbolul TRANSI. Misiunea fondului este de a maximiza randamentele investitorilor, prin administrarea unui portofoliu complex de active ce include companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie și IT.

Despre Turism Felix

Tranzacționată la Bursa de Valori București, Turism Felix SA (TUFE) este unul dintre cei mai mari operatori balneo, din România, cu o capacitate de cazare utilizată de 1.743 locuri și o echipă de 600 angajați. Compania este specializată în servicii de agrement, tratament balnear, turism intern și internațional.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cetatea Deva, reabilitată și modernizată cu 5 milioane de euro

Articolul următor

Incubator de afaceri deschis la Oradea într-un fost spital de psihiatrie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share