Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prof. Univ. Dr. Cosmin Popescu a fost reales Rector al Universității de Științele Vieții “Regele Mihai I“

Prof. Univ. Dr. Cosmin Popescu își continuă activitatea din fruntea Universității de Științele Vieții ’„Regele Mihai I’’ din Timișoara, obținând un nou mandat pentru funcția de Rector, în urma alegerilor care au avut loc, joi, 14 decembrie 2023.

„La Universitatea de Științele Vieții ’„Regele Mihai I’’ din Timișoara au avut loc, joi, 14 decembrie 2023, alegeri pentru funcția de Rector. În urma acestor alegeri, Prof. Univ. Dr. Cosmin Alin Popescu a fost reales pentru un nou mandat la conducerea Universității de Științele Vieții ’’Regele Mihai I ’’din Timișoara, obținând un procent de 97,3% din numărul total de voturi valabil exprimate ( 288 voturi din 296 voturi ), prezența la vot fiind de 98,01%” se arată într-un comunicat de presă.

Asociatia Studentilor USAB United Student’s a ținut să transmită un mesaj cu ocazia realegerii Prof. Univ. Dr. Cosmin Popescu în funcția de Rector al Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I“ din Timișoara. 

„În numele comunității studențești USVT, dorim să adresăm cele mai sincere felicitări domnului rector Prof. Univ. Dr. Cosmin Alin Popescu pentru rezultatul obținut astăzi în cadrul alegerilor. Suntem mândri să fim studenții acestei universități și apreciem eforturile didactice și manageriale ale dânsului și a întregii echipe cu privire la îmbunătățirea mediului academic. Continuăm să vă susținem și să ne implicăm activ în dezvoltarea universității noastre” au scris reprezentanții asociației pe o site de socializare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
De exemplu, lipsa combaterii din cultura de floarea-soarelui a buruienilor precum  ambrozia, cânepa, știrul sălbatic, spanacul sălbatic, poate duce la pierderi de producție de 20-70%.

Corteva Agriscience România, recunoscută la Gala Premiilor Business Press Agricol 2023

Articolul următor

Star Assembly donează 510 laptopuri către 33 de școli din județul Alba

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share