Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alba, comuna Mihalț: Drumuri modernizate de 13,6 milioane lei, prin PNDL

Conducerea administrației județene este nemulțumită de felul în care sunt reabilitate drumurile din Cluj | Foto: CJC

Primăria Mihalț, Alba, derulează cel mai mare proiect din istoria comunei. 15 km de drumuri vor fi modernizate cu 13,6 milioane de lei. Valoarea este egală cu întregul buget al comunei, în 2023. O firmă locală, Florea Grup, va executa lucrările.

Primăria comunei Mihalț, Alba, implementează cel mai mare proiect din istoria comunei. Bugetul investiției se ridică la 13,6 milioane de lei. Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în urma unei cereri de finanțare depuse la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Din valoarea totală, 12 milioane de lei reprezintă finanțarea externă, diferența fiind suportată de la bugetul local.

Lucrările incluse în contractul de execuție

Lucrările vor fi executate de SC Florea Grup SRL, firmă locală, care are la dispoziție 12 luni să finalizeze contractul.

Contractul presupune asfalt, trotuare, șanțuri cu rigole și podețe, accese la proprietăți, pentru 37 de tronsoane de străzi rămase nemodernizate în urma celorlalte proiecte deja finalizate.

„Deși se află la primul contract de lucrări pe care îl execută acasă, la Mihalț, am toată încrederea în seriozitatea companiei conduse de Marcel și David Florea. În cazul lor, lucrul bine făcut va fi și o chestiune de responsabilitate și mândrie față de familia rămasă aici, față de rude și de întreaga comunitate. În ce mă privește, această nouă investiție în infrastructura rutieră a comunei, cea mai mare de până acum pe un singur contract, îmi arată, încă o dată, că Mihalțul are nu doar o echipă foarte bună în interiorul administrației, dar mai ales o echipă foarte puternică în spate! Și mă refer aici la sprijinul constant oferit de Consiliul Județean Alba, de președintele Ion Dumitrel, împreună cu vicepreședintele Marius Hațegan,” transmite primarul comunei Mihalț, Flavius Breaz, citat de ziarul Unirea.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Flota de tramvaie a Oradiei se mărește cu încă nouă tramvaie de la Astra Arad

Articolul următor

Au fost finalizate lucrările la Parcul Științific și Tehnologic din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share