Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NN Asigurări de Viață are în Ramona Livinți un nou Director Executiv Financiar

NN Asigurări de Viață anunță numirea Ramonei Livinți în funcția de Director Executiv Financiar. Ramona îl succedă pe Gerke Witteveen, care a devenit CEO al NN Pensii SAFPAP S.A.

Ramona Livinți are experiență vastă de peste 16 ani în industria financiară, atât în domeniul asigurărilor, cât și în audit și consultanță. De-a lungul carierei, ea a evoluat în roluri de control financiar în societăți de asigurări, precum și sectorul bancar, și s-a alăturat NN Asigurări de Viață în 2020 în rolul de Controlling Director.

La NN, Ramona Livinți a contribuit la atingerea principalilor indicatori strategici de performanță și a sprijinit echipa executivă de management în procesele decizionale și în dezvoltarea strategiei pe termen lung. Totodată, a avut un rol activ în transformarea digitală a societății și în construirea unei echipe puternice, contribuind la dezvoltarea eficientă a afacerii.

„Mai departe, voi continua să promovez schimbarea și transformarea în cadrul organizației, susținând direcția generală a NN de a deveni asigurătorul digital al viitorului. Printre priorități se regăsesc gestionarea eficientă a riscurilor și creșterea continuă a performanței pentru a oferi clienților noștri cele mai bune servicii și experiențe, a asigura sănătatea afacerii și a ne îndeplini obiectivele strategice”, a spus Ramona Livinți.

Ramona Livinți a absolvit Academia de Studii Economice, cu specializare în Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, a obținut un master în Tehnici Actuariale în cadrul aceleiași universități și este certificată de ACCA.

NN România

NN este prima companie internațională de asigurări de viață care a intrat pe piața din România, în 1997, iar de 15 ani activează și pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe piețele de profil. Totodată, NN s-a extins în ultimii ani în România și pe segmentele asigurărilor de sănătate și de locuință. În prezent, NN are 500 de angajați și 1.600 de consultanți financiari și manageri în forța de vânzări și susține peste 2,3 milioane de clienți de asigurări și pensii, un sfert din populația activă a României, să protejeze tot ceea ce contează mai mult pentru ei.

NN România este parte din NN Group, companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel internațional și o prezență puternică în 11 țări, având în total peste 16.000 de angajați și peste 20 milioane de clienți. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014 și urmărește să fie lider de industrie recunoscut pentru experiența clienților, talente și pentru contribuția în societate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

În localitatea Dârlos, județul Sibiu, testele cu amestec de hidrogen și gaze naturale, finalizate cu succes

Articolul următor

Topul firmelor din Agricultură, silvicultură, pescuit din județul Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share