Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Iluminat inteligent pe Centura Oradiei

În data de 10 ianuarie 2024, Direcția Regională Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj a emis ordinul de începere pentru lucrările ce au în vedere eficientizarea sistemului de iluminat public, pe Centura Oradea, aflată pe raza municipiului Oradea.

Lucrările presupun înlocuirea corpurilor de iluminat existente cu circa 1.200 de corpuri noi, de tip LED, precum și înlocuirea stâlpilor de iluminat degradați. De asemenea, vor fi remediate situațiile de avarie existente, precum și punctele de aprindere ce întâmpină probleme în funcționare.

Lucrările din prima parte a acestui an vor conduce la creșterea vizibilității și, implicit, la creșterea siguranței participanților la trafic. De asemenea, investiția în tehnologia LED va determina reducerea costurilor cu energia electrică pe Centura Oradea – costuri suportate de către Primăria Oradea, din bugetul local.

„Valoarea contractului este de 1 966 251,84 lei (fără TVA), iar lucrările se vor desfășura pe durata a șase luni. Garanția lucrărilor este de 36 de luni”, informează Traian Bulzan, șeful Secției Drumuri Naționale Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
“2023 a adus în Sălaj investiții de 309 milioane de lei, cea mai mare sumă pe care Consiliul Județean (CJ) a investit-o într-un an în proiecte de infrastructură rutieră, sănătate, învățământ, cultură, sport și protecție socială”, a declarat președintele instituției, Dinu Iancu Sălăjanu.

Sălajul și-a mărit investițiile în dezvoltare de 10 ori în ultimii cinci ani

Articolul următor

Parcare pe patru niveluri cu 182 de locuri la Satu Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share