Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pod nou, de 2,3 milioane de lei, în localitatea clujeană Mica

Consiliul Județean (CJ) Cluj a deschis ofertele depuse de firmele interesate să proiecteze și să execute podul provizoriu peste pârâul Bandău, pe drumul județean DJ 172F, la km 13+150, în localitatea Mica.

Vechiul pod situat pe Drumul Județean (DJ) 172F va fi demolat în vederea construirii unuia nou.

Consiliul Județean (CJ) Cluj a deschis ofertele depuse de firmele interesate să proiecteze și să execute podul provizoriu peste pârâul Bandău, pe DJ 172F, la km 13+150, la Mica. Licitația a avut loc în contextul în care, la propunerea experților, CJ Cluj a decis demolarea vechiului pod de pe DJ 172F și construirea unuia nou, pe același amplasament.

La finalul perioadei stabilite în acest scop, două firme sau asocieri de firme au depus oferte pentru realizarea acestei investiții. Comisia de evaluare a început deja verificarea documentației din punct de vedere tehnic și financiar. Necesitatea construirii noului pod a fost determinată de starea avansată de degradare în care se afla cel vechi.

Demolarea vechiului pod va fi demarată după finalizarea podului provizoriu. Valoarea estimată a contractului este de 2,3 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din bugetul CJ Cluj. Durata maximă de execuție a lucrărilor este de șase luni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parcarea automată - mai convenabilă, accesibilă și mai avantajoasă

Articolul următor
“2023 a adus în Sălaj investiții de 309 milioane de lei, cea mai mare sumă pe care Consiliul Județean (CJ) a investit-o într-un an în proiecte de infrastructură rutieră, sănătate, învățământ, cultură, sport și protecție socială”, a declarat președintele instituției, Dinu Iancu Sălăjanu.

Sălajul și-a mărit investițiile în dezvoltare de 10 ori în ultimii cinci ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share