Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ziua Internațională a Copilului Bolnav de Cancer va fi marcată la Cluj cu Mihai Leu

Sursa foto: deBanat.ro

MedLife organizează în 15 februarie 2024, la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca, Ziua Internațională a Copilului Bolnav de Cancer, marcând printr-un eveniment special, efortul depus pentru sprijinirea celor mai mici dintre noi, care se confruntă cu acest diagnostic.

Susținerea copiilor bolnavi de cancer și a familiilor acestora este un deziderat pentru care se concentrează toți factorii sensibili la această temă. Din anul 2003, Confederaţia Internaţională a Organizaţiilor Părinţilor cu Copii Bolnavi de Cancer (ICCCPO) a inițiat marcarea în 15 februarie a Zilei Internaționale a Copilului cu Cancer. Cu acest prilej se organizează diverse inițiative menite să informeze publicul, să demareze strângeri de fonduri, să promoveze proiecte şi acțiuni derulate de instituții medicale, organizaţii de părinţi cu copii bolnavi de cancer, organizații non-guvernamentale de profil.

Invitatul special al acestui eveniment este Mihai Leu, campion mondial la box și campion național la raliu, care și-a donat prima medalie de aur obținută în România pentru a fi topită și transformată în fundițe aurii, simbol al luptei împotriva cancerului pediatric.

Evenimentul organizat la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca va începe la orele 11:00, sub sloganul Împreună putem deveni Campioni ai Speranței!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Generația Tech 2024: Sibiu și Neamț. Peste 8.000 de români și-au dezvoltat gratuit abilități digitale până în prezent

Articolul următor

Piața de ceasuri și bijuterii analizată de KEYSFIN

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share