Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Luxury Lifestyle Awards a pus pe listă primul producător român de vinuri, Jidvei

Luxury Lifestyle Awards a inclus pe lista primilor 100 furnizori de vinuri și distilate a anului 2023 prima cramă românească. În anul aniversării a 75 de ani de existență Jidvei este astfel recompensat pentru vinuri și restaurarea castelului Bethlen-Haller, reintrodus recent în circuitul eno-turistic.

Jidvei, între primii 100 de producători de vinuri și băuturi spirtoase în 2023

„Avem 75 de ani de tradiție în spate și tot viitorul înainte. Dar mai important de-atât, avem oamenii. Și podgoria în care muncim, zi de zi. Toate acestea ne-au călăuzit pașii. În rândurile din vie, în casele românilor. Și în topurile internaționale de specialitate.

Peste 1000 de medalii, zeci de vinuri și câteva generații care păstrează Jidvei în elita brandurilor românești. Iar astăzi, bucuria cu care ne primim locul între Primii 100 din lume.
Jidvei este primul brand românesc de vinuri inclus în Top 100 de producători premium de vinuri și distilate din întreaga lume. Luxury Lifestyle Awards este un efort curatorial care vizează și evaluează peste 5000 de servicii și produse de cea mai înaltă calitate, din peste 120 de regiuni la nivel global.
Pentru un business de familie care prețuiește spiritul transilvănean și reputația viticolă a României, este un motiv de mândrie” spun reprezentanții Jidvei.

Prezentarea Jidvei în Ghidul LLA 2023

„Într-un triumf răsunător pentru Jidvei, o afacere de familie distinsă cu o moștenire de 75 de ani, Luxury Lifestyle Awards le-a acordat titlul prestigios de una dintre TOP 100 de mărci premium de vin și băuturi spirtoase din lume, 2023. Această recunoaștere este un testament al angajamentului neclintit al companiei Jidvei față de excelență, respectul pentru vinicultură și păstrarea bogatului patrimoniu vinicol al Transilvaniei. Jidvei întruchipează istoria, tradiția și măiestria, inserate complex în țesătura moștenirii producerii de vin în Transilvania. Dincolo de atributele remarcabile ale moștenirii sale, Jidvei integrează perfect tehnologia de ultimă oră și promovează o cultură a inovației necruțătoare. Acest amestec armonios poziționează Jidvei ca lider în industrie, unde tradiția și tehnologia se îmbină pentru a ridica calitatea produselor și a experiențelor” se spune la începutul prezentării făcute producătorului român de vin din Podișul Transilvaniei.

Claudiu Necșulescu, proprietar Jidvei

„Cu o imensă recunoștință și bucurie accept onoarea ca Jidvei să fie recunoscut printre Top 100 Premium Wine & Spirits Brands of the World, 2023 de Luxury Lifestyle Awards” a spus proprietarul Jidvei. „Această distincție este o dovadă a dăruirii întregii familii Jidvei, a angajamentului nostru față de excelență și a amestecului nostru armonios de tradiție și inovație. Acest premiu ne alimentează și mai mult pasiunea de a continua să fabricăm vinuri excepționale care întruchipează bogatele tradiții și inovații ale vinificației transilvănene” a completat Claudiu Necșulescu, citat de Ghidul Luxury Lifestyle Awards 2023 .

Luxury Lifestyle Awards

Luxury Lifestyle Awards este una dintre cele mai recunoscute și respectate mărci din lume, oferind confirmarea pentru produse și servicii de lux de cea mai înaltă calitate și reprezentând excelența și inovația de pionierat în industria de lux la nivel mondial. Siglele câștigătorilor Luxury Lifestyle Awards sunt recunoscute la nivel mondial și confirmă natura excepțională a unei companii în ochii comunității globale de profesioniști și de consumatori. În fiecare an e publicat un ghid on-line, unde sunt prezentați cei care au primit cea mai înaltă recunoaștere din partea experților noștri și au fost încoronați câștigători.

Printre câștigătorii Luxury Lifestyle Awards se numără mărci internaționale de lux, precum și companii locale de mică anvergură. Cu toții se remarcă prin dorința lor de perfecțiune și dorința de a livra bunuri și servicii de înaltă calitate clienților pretențioși de profil înalt. Sunt hoteluri, bănci, servicii auto și de concierge, restaurante gourmet, îmbrăcăminte, parfumuri, bijuterii și ceasuri și multe altele” spun reprezentanții Luxury Lifestyle Awards, care oferă în fiecare an celor interesați, cei mai reprezentativi furnizori din întreaga lume.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CIS Group la Egypes 2024

Articolul următor

Cinci oferte pentru construirea căii ferate spre Aeroportul Internațional Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share