Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de suplimente nutritive Adams Vision, într-un nou sediu

Benedek Zsolt, CEO Adams Vision, și primarul Bányai István
În a doua jumătate a lunii ianuarie, compania mureșeană Adams Vision a inaugurat noul sediu al companiei, după o investiție de peste 19 milioane de euro.

În a doua jumătate a lunii ianuarie, compania mureșeană Adams Vision a inaugurat noul sediu al companiei, după o investiție de peste 1,9 milioane de euro și lucrări care au durat 22 de luni.  

Sediul a presupus o o investiție semnificativă în infrastructură modernă și tehnologii de ultimă generație, oferind un mediu propice inovației și colaborării. În cifre înseamnă 1.800 de mp de birouri, spații de producție, de depozitare, spații frig etc. În arhitectura clădirii au fost utilizate materiale prietenoase cu mediul, iar spațiile sunt eficiente energetic.

Adams Vision este hotărâtă să utilizeze acest cadru pentru a eficientiza operațiunile și a dezvolta produse inovatoare care să susțină sănătatea și bunăstarea clienților săi.

Zsolt Benedek – CEO Adams Vision, a subliniat, în cadrul evenimentului inaugural – Open Days, următoarele: “Suntem entuziasmați să marcăm această etapă importantă în evoluția Adams Vision prin inaugurarea noului nostru spațiu de lucru. Acesta nu este doar un sediu, ci un centru al inovației, unde ne propunem să creăm produse care să facă diferența în viețile consumatorilor noștri. Înțelegem că spațiul de lucru influențează creativitatea și eficiența, iar această nouă facilitate este proiectată pentru a stimula ambele direcţii.”

Pe lângă impactul pozitiv asupra afacerii, Adams Vision recunoaște și responsabilitatea sa față de comunitatea locală. Noul sediu a generat oportunități de angajare și colaborare, contribuind la dezvoltarea economică a zonei.

La eveniment a participat și primarul Bányai István care a felicitat familia Benedek pentru investiție și și-a exprimatul sprijinul pentru investitorii care aleg să își dezvolte afacerile pe raza comunei Livezeni.

“Suntem foarte onorați că această investiție s-a realizat la noi în comună, noi susținem orice investiție și încercăm să fim parteneri, dar astfel de investiții sunt mai rare. Vreau să felicit familia Benedek pentru acest progres extraordinar”, a spus acesta, conchizând cu un citat: “Banii sunt doar o monedă de schimb între timpul nostru de prețios și necesitățile noastre. Vă urez mult succes”.

Cu 18 de ani de experiență, compania Adams Vision este un jucător important pe piața suplimentelor nutritive din România, producând peste 250 tipuri de suplimente nutritive, distribuite în peste 400 farmacii și magazine din întreaga țară, cu aportul a peste 250 de angajați.

Totodată, în fabrica de la Livezeni-Târgu-Mureș, Adams Vision produce și ambalează peste 600 de produse: comprimate, uleiuri esențiale, pulberi, tincturi, uleiuri cosmetice și alimentare, ceaiuri medicinale, cosmetice și produse de îngrijire personală. Brandurile companiei sunt: Adams Supplements, youbio, Zanna, springmarkt.

Ligia VORO

Foto: Mădălina ROHAN

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Frumusețile Aradului, promovate la “Tourism & Travel Expo” Moldova

Articolul următor

NewLaw.ro asigură acoperire teritorială completă în zona de Vest a României

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share