Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Și CFR Călători vrea să introducă autobuze pe ruta Oradea – Cluj Napoca

La aproape două luni de la sistarea circulației trenurilor între Oradea și Cluj Napoca, CFR Călători a lansat în licitație publică achiziționarea unor servicii de transport regulat special de călători cu autobuze/autocare de înlocuire a trenurilor de călători.

Licitația a fost lansată pe SEAP în 13 februarie 2024, iar termenul limită de depunere al ofertelor este data de 25.03.2024, ora 15:00. Termenul pentru evaluările de calificare și tehnice, respective financiară, este 27 mai. Asta înseamnă că primele autobuze ale CFR Călători vor fi pe traseu de abia din luna iunie 2024.

Rute

Câștigătorul licitației va trebui să asigure transportul de călători pe relația Cluj Napoca – Oradea şi retur, Cluj Napoca – Huedin şi retur, Aghireş – Huedin şi retur, Bratca – Huedin şi retur, Bratca – Aleşd şi retur, Oradea – Bratca şi retur, Aghireş – Aleşd şi retur cu mijloace de transport auto. Operatorul care va câștiga licitația va trebui să ia în considerare mersul trenurilor și stațiile de cale ferată care trebuiesc atinse.

Potrivit anunțului, operatorul care va câștiga licitația va trebui să realizeze transportul călătorilor cu 10 autocare/autobuze și 4 autocare/autobuze rezervă, cu o capacitate minimă de 50 de locuri și care îndeplinesc criteriile stabilite în caietul de sarcini.

Durata contractului se va întinde pe o perioadă de 24 de luni, cu toate că lucrările de modernizare a liniei de cale ferată Episcopia Bihor – Cluj Napoca se întinde până în 2027.

Trebuie precizat că operatorii privați: Transferoviar Călători și Interregional Călători au introdus autobuze pe relația Oradea – Cluj Napoca încă de la începutul anului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Banca Transilvania (BT) Cluj va avea o pondere mai redusă, de la 21,29% la 19,98%, în timp ce Electrica crește de la 2,47% la 3,11%, iar Aquila urcă de la 0,84% la 1,06%

Românii pot cumpăra în perioada 21 februarie - 1 martie noi titluri de stat Fidelis cu dobândă de 7%

Articolul următor
Raiffeisen Bank (Sursa foto: Raiffeisen Bank)

Raiffeisen Bank România și-a majorat, anul trecut, profitul net cu 39%, până la 1,7 miliarde lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share