Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ASF și UNSAR lansează a treia ediție a concursului național de educație financiară – Olimpiada ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) organizează, în parteneriat cu Uniunea Națională a Societăților de Asigurare Reasigurare din România (UNSAR), cea de-a treia ediție a concursului național de educație financiară – Olimpiada ASF, dedicat tuturor elevilor din România din clasele VII-IX, respectiv X-XII.

Înscrierile în concurs pot fi efectuate în perioada 26 februarie – 11 martie 2024. La Olimpiada ASF poate participa orice elev care urmează, în anul școlar 2023-2024, cursurile unei unități de învățământ din România.

Concursul se va desfășura online în data de 23 martie 2024, în cadrul Global Money Week (GMW), eveniment internațional dedicat promovării educației financiare în rândul copiilor și tinerilor. În acest context, Olimpiada ASF își propune să contribuie activ la creșterea nivelului de educație financiară în rândul tinerilor din România. Este important ca aceștia să cunoască în mod corect principiile și mecanismele pieței financiare non-bancare, precum și produsele și serviciile aferente acesteia. Totodată, Olimpiada ASF reprezintă și o ocazie pentru promovarea școlilor și liceelor care au înțeles importanța educației financiare în pregătirea tinerilor pentru viitor.

Dotată și cu premii atractive, Olimpiada ASF oferă și ocazia de a promova școlile și liceele care au înțeles importanța educației financiare în pregătirea tinerilor pentru viitor. Regulamentul concursului, informații despre înscriere și alte date utile se găsesc pe site-ul https://edutime.ro/olimpiada-asf/.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Corteva Agriscience a lansat seria de video „Drumul Seminței”, care descrie întregul proces de producție al acesteia, de la semănatul formelor parentale în câmp până la ambalarea și livrarea semințelor către clienți.

Corteva Agriscience lansează seria video „Drumul Seminței”

Articolul următor

Hidroelectrica reia licitația pentru retehnologizarea Amenajării Hidroenergetice Vidraru

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share