Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorii din Transilvania vor face prognozele de business ale anului la Cluj

Conferința regională organizată de Fundația Romanian Business Leaders (RBL), care va avea loc în 14 martie, la Grand Hotel Italia, va aduce în aceeași sală 150 antreprenori, manageri și lideri de companii.

Întreprinzătorii din Cluj și regiunea Transilvaniei sunt invitați la o zi de „Sprint și maraton în business”.

Conferința regională organizată de Fundația Romanian Business Leaders (RBL), care va avea loc în 14 martie, la Grand Hotel Italia, va aduce în aceeași sală 150 antreprenori, manageri și lideri de companii.

„Conferința are ca scop să aducă în prim-plan elementele cheie ale unei afaceri de succes, știind că nu există o abordare unică sau o soluție magică, ci o combinație de calități și practici care definesc succesul pe termen mediu și lung.

Cu ajutorul invitaților, antreprenori, executivi de top și intraprenori, alături de nume cunoscute din lumea sportului, cei prezenți vor descoperi cum pasiunea, încrederea, echipa, inovația și reziliența sunt abilitățile și elementele cheie care susțin liderii de business, asemeni sportivilor de performanță,  în perioadele de sprint și maraton pentru atingerea și menținerea succesului”, arată organizatorii.

Conducerea RBL (Laura Florea, Alina Burlacu) și a filialei Cluj (Dan Pitic) vor prezenta misiunea fundației, ctivitatea și impactul pe care le au proiectele, filialele și evenimentele organizate în țară. Prezentatori vor fi Anca Rarău (Brandocracy) și Flavian Pah (Carpathia Investing Club). Moderatorii secțiunilor vor fi Alina Burlacu și Dan Pitic, Claudia Indreica (Psihoselect), Răzvan Mustață (FSEGA).

Subiectele abordate în prima sesiune sunt România în context global: geopolitică, economie și politici publice. Se vor pune în discuție riscurile, prioritățile, oportunitățile geopolitice, perspectivele economiei, potențialele creșteri de impozite și taxe, impactul politicilor publice asupra inflației și dobânzilor.

Un alt format propus este echilibrul între sprint și maraton în business. Va fi un dialog 1 la 1, în format de speed networking, în care un antreprenor, un intraprenor și un manager vor împărtăși perspective și strategii privind modul în care afacerile pot să navigheze cu agilitate și să își mențină rezistența în fața provocărilor constante.

Prima parte se va încheia cu un moment despre cultura organizațională a învățării – premisă pentru reziliența afacerilor – în care antreprenorii pot afla cum se pot asigura că motivează și rețin angajații investind în dezvoltarea acestora, construind alături de ei piloni care susțin performanța și rezistența afacerii în vremuri marcate de incertitudine.

Printre vorbitorii cu care antreprenorii și managerii din regiune se vor întâlni se numără Dan Bucșa (UniCredit Bank), Mihai Copaciu (FMI New York), Eugenia Gusilov (ROEC), Iulia Sbiera Florea (Pehart), Lucia Costea (Secom Healthcare Group), Patrick Ciorcilă (Sports Festival), Dan Ștefan (Autonom Group).

Prin participarea la aceste ateliere, antreprenorii și managerii prezenți vor avea oportunitatea să cunoască studii de caz concrete, să primească informații relevante și de actualitate, dar și să afle răspunsurile la provocările lor din business direct de la moderatorii și speakerii specialiști care le susțin.

Temele atelierelor practice sunt: dincolo de intuiție – folosirea datelor economice pentru decizii strategice în business; maratonul implementării AI în business; de la idee la profit – finanțare nerambursabilă BERD; mental well-being blueprint în business; bune practici juridice și fiscale pentru vânzarea / cumpărarea unei afaceri; e-Factura și e-Transport.

Publicul se va întâlni cu specialiști ca Levente Szasz (FSEGA), Edit Gyenge (Egas), Georgiana Iancu (Brandocracy), Călin Baidoc (BitYes), Alin Roșca (RepsMate Software), Erik Barna (Life Is Hard), Gabriel Prefac (Ageto), Florica Cira (FINACO), Virgil Stănescu (Sports Hub), Simona Baciu (InIm Institute, Transylvania College), Alina Marchiș (BERD), Marius Bîcu (Ferma cu Omenie), Sorana Cernea, Daniela Zar, Natalia Ștefanița (TPA), Carmen Petcu (De’Longhi), Hedi Hoka (psiholog).

Misiunea RBL este ca România să devină o țară mai bună pentru afacerile responsabile și pentru toți românii. Proiectele fundației se subscriu celor trei domenii pe care comunitatea RBL le consideră importante pentru schimbarea și dezvoltarea societății: antreprenoriat, educație și bună guvernare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Agenția proClick, unicul Google Premier Partner din județul Mureș, specializat în marketing de performanță pentru e-commerce

Articolul următor
Massif va avea loc în perioada 14-17 martie, iar Poiana Brașov va fi locul în care mii de iubitori ai sporturilor de iarnă, muzicii, aventurii, distracției și a experiențelor exclusiviste se vor aduna.

Festivalul Massif are tabloul complet

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share