Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trenchless Romania Conference & Exhibition 8th Edition, 6th of June 2024

Cea de-a 8-a ediție a Conferinței și Expoziției Trenchless Romania va avea loc la București în 6 iunie 2024. Devenit deja o tradiție evenimentul reunește și în acest an companii naționale și internaționale din industria de foraje orizontale dirijate. Eveniment va prezenta cele mai noi tehnologii pentru reabilitarea fără șanțuri și echipamente de ultimă generație pentru tuneluri, reunind experți și profesioniști din industrie pentru o zi de inovație și colaborare.

Bazându-se pe succesul edițiilor anterioare, Conferința și Expoziția Trenchless Romania continuă să deschidă drumul în revoluționarea industriei de tehnologii trenchless din regiune. Participanții se pot aștepta la discuții captivante, prezentări informative și oportunități de networking care vizează promovarea progresului și sustenabilității în proiectele de infrastructură subterană.

Evenimentul din acest an va evidenția panouri specializate care se concentrează pe tehnicile de reabilitare fără șanțuri și cele mai recente progrese în echipamentele de tunel. Liderii din industrie vor împărtăși perspective, bune practici și soluții pentru a aborda provocările în evoluție din construcțiile subterane, oferind participanților o oportunitate unică de a rămâne în fruntea tendințelor din industrie.

Anual, evenimentul reunește peste 200 de companii naționale și internaționale din domeniu, producători și distribuitori de echipamente și tehnologii dedicate sectorului no-dig pentru foraj ghidat orizontal (hdd), pipejacking, microtunelare, reabilitare conducte (CIPP) și alte tehnologii fără șanț care sunt soluții ideale pentru instalarea de utilități subterane în zonele urbane cu trafic intens.

Participanți la Trenchless Romania Conference & Exhibition 8th Edition

Vor fi prezenți la eveniment reprezentanți ai firmelor de construcții antreprenor/subcontractant;
• reprezentanți ai firmelor de consultanță și proiectare în domeniul infrastructurii și rețelelor de utilități publice;
• reprezentanții Ambasadelor și Camerelor de Comerț;
• reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu
• constructii (ARACO, PSC, APMCR);
• reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale (operatori);

Evenimentul este susținut de Trenchless Romania Club (Asociația Română pentru Tehnologii fără Trenchless), ISTT (Asociația Internațională pentru Tehnologii fără Trenchless), ARA (Asociația Română pentru Apă), GSTT (Asociația Germană pentru Tehnologii fără Trenchless), OGL (Asociația Austriacă pentru Tehnologii fără Trenchless), ARACO (Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții), PSC (Patronajul Societăților de Construcții).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fundația Regală Margareta a României se implică în procesul de transformare digitală a 20 de ONG-uri

Articolul următor

Viticultorii români cer urgentarea măsurii de distilare de criză

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share