Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Urban Playfield se extinde în Transilvania

Echipa Sports Festival a lansat un proiect național: Urban Playfield, un tur în 10 orașe dedicat jocului și sportului de masă.

Festivalul sporturilor pornit de la Cluj-Napoca va avea continuare în orașe precum Alba Iulia și Brașov.

Echipa Sports Festival a lansat un proiect național: Urban Playfield, un tur în 10 orașe dedicat jocului și sportului de masă. Inițiat la Cluj de către echipa Sports Festival și Transylvania Open, proiectul se transformă în eveniment itinerant, în 10 orașe din țară. Fiecărui oraș gazdă îi va fi dedicat un weekend cu o varietate de activități sportive și divertisment pentru toți participanții, indiferent de vârstă.

Caravana Urban Playfield va începe în Cetatea Alba Carolina. În 18-19 mai, comunitatea din Alba Iulia este invitată să dea startul la mișcare. Turneul va continua la Cluj-Napoca, în 25-26 mai, și la Brașov, în 1-2 iunie. Organizatorii vor anunța și alte orașe în care va ajunge Urban Playfield.

”Este un eveniment tânăr, proaspăt, plin de energie, prin care promovăm dreptul nescris la joacă. Oferim oamenilor șansa să participe la activitățile clasice și să aibă un weekend plin de distracție și mișcare, să se conecteze cu prietenii sau cu familia.

În același timp, să realizeze că în orașul lor există locuri perfecte pentru astfel de activități. Am început acest eveniment în Cluj-Napoca, acum ducem misiunea noastră în țară, în cât mai multe comunități pe care le așteptăm la joacă”, a spus Mirel Alexa, organizator al Urban Playfield.

Manifestul Urban Playfield

  • Promovarea dreptului la joacă. Promovează ideea că joaca este un drept universal, indiferent de vârstă sau condiție socială și încurajează pe toată lumea să redescopere plăcerea mișcării și a sportului într-un cadru distractiv și relaxant.
  • Sportul ca joacă: Nu trebuie să fie doar o activitate fizică, ci și o sursă de bucurie, energie și conexiune între oameni.
  • Transformarea spațiilor urbane. Spațiile din orașe, aflate la îndemâna oricui, devin zone de joacă, unde fiecare poate să se distreze prin sport. Demonstrează comunităților locale că sportul și joaca pot fi integrate în viața de zi cu zi, chiar și în mijlocul agitației urbane.

Participanții vor avea acces la o varietate largă de sporturi și activități care implică mișcarea: volei, tenis, baschet, escaladă, biliard cu piciorul, badminton, roundnet, șah, fotbal, tenis de masă, cornhole și alte surprize pline de energie.

În fiecare zi a evenimentului, participanții vor avea ocazia să se bucure de activități și evenimente speciale, după un program general care va include, în funcție de locație, programe și jocuri specifice și/sau invitați speciali.

Program general Urban Playfield 2024:

  • 10:00: Deschiderea oficială. Apoi sunt programate activități: invitații la joacă, demonstrații sportive prezentate de cluburi locale, concursuri cu premii, dansuri moderne, majorete și zumba, activități pentru copii.
  • Publicul are la dispoziție mâncare și băuturi locale, zone de relaxare
  • 21:00: Închiderea oficială a programului zilei

Urban Playfield va fi o ocazie pentru cluburile sportive din orașe de a-și prezenta performanțele și sportivii, iar pentru comunitate, de a le cunoaște. Evenimentul se va desfășura, în fiecare oraș, între orele 10:00 și 21:00, accesul fiind gratuit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Au fost depuse cinci oferte pentru contractul privind elaborarea studiului de fezabilitate (SF) pentru Drumul Expres Cluj – Dej.

Cinci ofertanți pentru studierea șoselei de mare viteză Cluj – Dej

Articolul următor

CNIPMMR, îngrijorat față de scăderea investițiilor în inovare ale IMM-urilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share