Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Simex: “Mobila românească este singura ecologică 100%”

Gabriel Lavrincic, director comercial al producătorului de mobilă Simex Șimleu Silvaniei, a reprodus declarația unui client major din orașul Baku (Azerbaidjan), cu “dedicație pentru Guvernul României”.
Piesă de mobilier produsă la fabrica din Șimleu Silvaniei | Foto: Gabriel Lavrincic

Mulți producători internaționali folosesc materiale și tehnologii care afectează sănătatea cumpărătorului, acuză reprezentanții fabricii din Sălaj.

Gabriel Lavrincic, director comercial al producătorului de mobilă Simex Șimleu Silvaniei, a reprodus declarația unui client major din orașul Baku (Azerbaidjan), “cu dedicație pentru Guvernul României”.

“Sunt tare încântat și bucuros că am reușit să intru în contact direct cu compania Simex, din orașul Șimleu Silvaniei, și să comand mobilă pentru casele mele din Azerbaidjan. Pe piețele din Azerbaidjan și ex-URSS sunt mulți care oferă mobilă italiană, spaniolă, americană, nemțească, poloneză, chinezească, însă noi alegem întotdeauna numai mobila românească Simex, superioară din toate punctele de vedere.

Românii știu să facă mobilă adevărată. În Azerbaidjan și republicile ex-URSS aproape în toate casele există mobilă românească, toți o iubesc și și-o doresc. Știm sigur faptul că, în momentul de faţă, pe piața internațională, mobila românească este singura care este ecologică 100%, produsă tradiţional.

Aceasta oferă calitate şi preț mult mai mic în comparație cu alţi producători a căror producție de mult nu mai este ecologică din cauză că aceștia utilizează materiale şi tehnologii neconvenţionale care pot afecta sănătatea cumpărătorului”.

Fabrica Simex din Șimleu produce mobilier din lemn masiv. Simex SA avea, în 2022, afaceri de 43 milioane lei, un profit net de 1,5 milioane, cu 236 angajați. Societatea îi avea ca acționari pe Dumitru Blaga (55%), Adnana Blaga (16%), Microstar (17%) și Simex Furniture (12%).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Marius Mînzat, a primit o delegație oficiale chineze din provincia Shandong (înfrățită cu instituția), condusă de Yang Dongqi, vicepreședintele Comitetului Permanent al Congresului Poporului Provinciei Shandong. 

Delegație din Shandong, la expoziția Produs în România de la Cluj

Articolul următor
Pentru Clusterul Mobilier Transilvan (CMT) a fost o zi plină la ECC 2024. Dincolo de răspunsurile punctuale la provocările membrilor,

Concluzii de la Bruxelles: clusterele vor face jocurile în reindustrializare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share