Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

PitechPlus și Webhelp, integrate sub umbrela Concentrix

Concetrix
Companiile din grup care își desfășoară activitatea în România vor activa sub noua denumire | Foto: Concentrix

Furnizorul de software din Cluj-Napoca și compania Webhelp România au fost înglobate în liderul global în tehnologie și servicii IT.

Concentrix Corporation, anterior cunoscută sub numele de Concentrix + Webhelp (PitechPlus), a anunțat tranziția la denumirea Concentrix și evoluția brandului său. “Această schimbare subliniază consolidarea companiei ca o organizație de top globală în tehnologie și servicii.

În prezent, peste 2.000 de clienți ai Concentrix se bucură de o prezență robustă și echilibrată, susținută de consecvență globală, expertiză locală și un portofoliu avansat de competențe, toate aliniate pentru a dezvolta, implementa și gestiona soluțiile inovatoare pe care le oferim”, potrivit conducerii acesteia.

Vor să vină cu soluții inovatoare

“Concentrix continuă să redefinească modul în care tehnologia și serviciile sunt integrate, iar Catalyst este în centrul acestei transformări. De la începuturile noastre ca PitechPlus și integrarea ulterioară în Concentrix + Webhelp, facem astăzi parte din echipa Catalyst a Concentrix, dedicată transformării experienței și tehnologiei în cadrul companiei.

Echipele noastre din Catalyst proiectează, dezvoltă și implementează soluții software personalizate, având o expertiză solidă în domenii precum machine learning, inteligență artificială generativă și securitate cibernetică. Rolul lor este esențial în îndeplinirea misiunii noastre.

Ne angajăm să oferim clienților noștri un suport de excepție, care să le optimizeze capacitățile și să promoveze o creștere sustenabilă. Credem cu tărie că tehnologia poate poate face lucrurile mai bune și abia așteptăm să transpunem viziunea noastră în realitate prin soluții inovatoare”, a explicat Bogdan Herea, VP of Engineering Concentrix Catalyst EMEA.

PitechPlus Cluj înregistra o cifră de afaceri de 90 de milioane de lei, în 2023, cu un profit net de 14 milioane, cu 186 de angajați, conform Listă Firme. Webhelp București avea afaceri de 196 de milioane de lei și un profit de 12 milioane în 2022.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
FBC

Facultatea de Business sărbătorește 30 de ani cu o suită de conferințe

Articolul următor
Evenimentul TTD, din cadrul proiectului „Progres - Creșterea performanțelor cercetării științifice, susținerea excelenței în cercetare și a inovării în medicină”, are loc în clădirea Facultății de Medicină, de pe str. G. Marinescu.

Mediciniștii clujeni își prezintă invențiile la Technology Transfer Days

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share