Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Iulius Mall Cluj va găzdui WCF International Cat Show

WCF International Cat Show, competiție dedicată felinelor, va avea loc la Iulius Mall Cluj.

100 de pisici din rase deosebite vor participa la ediția jubiliară a evenimentului cu participare din mai multe țări.

WCF International Cat Show, competiție dedicată felinelor, va avea loc la Iulius Mall Cluj. Peste 100 de pisici, din 21 de rase, vor concura în cadrul jubileului WCF, care sărbătorește 10 ani de la prima ediție din România.

British Longhair, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Maine Coon, Munchkin, Bengaleză, Abisiniană, Ragdoll, Savannah sunt câteva dintre rasele de pisici pe care clujenii le vor putea vedea în Iulius Mall. În 18-19 mai, intervalul orar 10:00-20:00, 100 de exemplare de feline vor concura în cadrul WCF International Jubilee Cat Show.

Începând cu ora 10:00, în fiecare zi, va avea loc arbitrajul individual al tuturor pisicilor înscrise în concurs, acordarea de certificate de titlu și nominalizarea celor selecționate pentru a participa în finală. Ulterior, va fi arbitrajul de ring, separat pentru adulți și pui. De la 17:00, are loc etapa Best in Show. Finaliștii celor patru categorii se vor prezenta în fața juriului, care va alege câștigătorii zilei. Accesul este gratuit.

Ediția este una specială deoarece competiția aniversează 10 ani de la prima ediție a WCF International Cat Show din România. Pisicile participante sunt aduse din opt țări. Arbitrii internaționali vin din Franța, Germania, Olanda, Ungaria și România. Fiind o ediție jubiliară, expoziția este pe calendarul internațional cu puncte duble WCT Best CAT pentru participanți, față de expozițiile normale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Evenimentul TTD, din cadrul proiectului „Progres - Creșterea performanțelor cercetării științifice, susținerea excelenței în cercetare și a inovării în medicină”, are loc în clădirea Facultății de Medicină, de pe str. G. Marinescu.

Mediciniștii clujeni își prezintă invențiile la Technology Transfer Days

Articolul următor
Mai sunt 86 de zile până la cea de-a 9-a ediție a Untold, iar fanii au ocazia să voteze festivalul preferat în Top 100 cele mai mari festivaluri ale lumii.

Untold și Neversea, votate în topul mondial al festivalurilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share