Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Jidvei sărbătorește trei sferturi de veac

Cele mai reprezentative vinuri Jidvei vor fi prezente în cadrul London Wine Fair, marcând cei 75 de ani de tradiție în podgoriile de pe Târnave. În perioada 20-22 mai, câteva dintre cele mai bune vinuri românești, din colecțiile Owner’s Choice, Pinot Noir și altele vor dovedi cu asupra de măsură calitatea excepțională a vinurilor din inima Transilvaniei.

Jidvei Castel Sauvignon Blanc 2017 a obținut o nouă distincție. Este vorba de Medalia de Argint în cadrul Concours Mondial Du Sauvignon, 2024.

Un număr record de 1.285 de vinuri Sauvignon din întreaga lume au concurat pentru râvnitele medalii ale Selecției Sauvignon de CMB (numit anterior Concours Mondial du Sauvignon). Pentru această a 15-a ediție, 56 de degustători internaționali au acordat premii vinurilor din 27 de țări. Austria își confirmă fără îndoială locul în rândul celor mai buni producători din lume, în timp ce Franța, Italia și Africa de Sud câștigă și ele medalii prestigioase. Jidvei este singurul premiant din România la Concours Mondial Du Sauvignon, 2024.

Jidvei la Wine Travel Awards

Jidvei îi așteaptă pe iubitorii de vin la Ceremonia Wine Travel Awards din 21 mai,  organizată la Gallery Suite. Vinurile românești, în frunte cu Jidvei au obținut numeroase premii din partea Wine Travel Awards, alături de ambasadoarea vinurilor românești, Marinela Ardelean, care a obținut Marele Premiu al Juriului și titlul de Expert Opinion, în categoria Wine&Food Influencers. Cu aceași ocazie se va desfășura seminarul Wine Tourism: Benefits and Challenges, susținut de Robert Joseph.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Magnet clujean pentru “creierele” românești de la Harvard și Oxford

Articolul următor

FlyLili zboară de pe Aeroportul Sibiu către 5 rute noi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share