Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ZF lansează Employer Branding Metaverse

Mit dem Employer Branding Metaverse eröffnet ZF externen und internen Jobkandidaten neue Wege, um sich – über die etablierten Bewerbungspfade hinaus – in einer virtuellen Umgebung interaktiv über Karrierechancen zu informieren. // The ZF Employer Branding Metaverse provides candidates and employees with a wide array of information about ZF and career perspectives.

ZF anunță lansarea Employer Branding Metaverse. Acest mediu virtual de ultimă oră redefinește standardele privind achiziția de talente și brandingul de angajator prin îmbinarea tehnologiei inovatoare cu implicarea interactivă a candidaților. Dincolo de a citi pe website-ul de carieră despre ZF, candidații pot pătrunde acum într-o lume virtuală adaptată care prezintă esența brandului, cultura corporativă și oportunitățile captivante care îi așteaptă.

„ZF Employer Branding Metaverse oferă o experiență imersivă și cuprinzătoare, permițând potențialilor candidați și angajaților să exploreze produse și oportunități de carieră și să se implice în evenimente live, într-o lume interactivă, virtuală”, spune Martin Maas, Head of Employer Branding la ZF. „Această inițiativă subliniază angajamentul ZF față de inovare nu doar în cadrul gamei noastre de produse, care beneficiază deja de soluțiile X-Reality, ci și în strategiile de recrutare și implicare a angajaților.”

Situat central în Metaverse este un spațiu global care oferă vizitatorilor o gamă largă de informații despre obiectivele companiei și acoperirea sa globală. În completarea acestora sunt cinci spații regionale care pun în evidență țările și regiunile specifice în care operează ZF. Aceste zone dedicate sunt adaptate la nuanțele locale și oportunitățile profesionale disponibile, evidențiind amprenta extinsă a companiei și cultura sa incluzivă.

Metaverse este echipat cu mai multe funcții cheie concepute să îmbunătățească interacțiunea și implicarea utilizatorului:

  • Instrumente de recrutare directă. Potențialii candidați pot programa întâlniri individuale cu recrutorii printr-un calendar online integrat, disponibil în fiecare spațiu regional. Candidatul decide dacă întâlnirea va avea prin videoconferință sau într-o sală de interviuri din Metaverse, folosind un avatar.
  • Angajați în centrul atenției și evenimente live. Platforma oferă informații despre viața ambasadorilor ZF angajați și găzduiește evenimente live care facilitează interacțiunea și implicarea în timp real.
  • Joc interactiv cu monede. Prin interacțiunea cu diverse conținuturi, utilizatorii câștigă monede. Astfel, ei transformă învățarea despre reperele și inovațiile companiei într-o experiență ludică.

ZF Metaverse pentru Europa de Est

Fiind unul din spațiile regionale lansate în prima serie, Spațiul pentru Europa de Est, care include Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria și Serbia, oferă utilizatorilor o experiență captivantă de explorare a particularităților ZF în regiune. În Metaverse puteți găsi o prezentare generală a prezenței ZF în toate aceste țări.

În plus, creează o platformă unică ce permite potențialilor candidați să interacționeze cu ZF prin evenimente virtuale, campanii de social media etc. și să exploreze oportunitățile de angajare din regiune.

Pe lângă recrutarea externă, Metaverse îndeplinește și o funcție internă, găzduind târguri virtuale de carieră, în prima etapă. Acestea permit managerilor responsabili de angajări să promoveze posturi deschise și să interacționeze direct cu candidații interni în săli virtuale de interviuri confidențiale, sprijinind astfel focusul pe care compania îl are asupra mobilității interne și dezvoltării carierei. Alte cazuri de utilizare internă sunt în curs de dezvoltare pentru lansarea globală.

„Pentru ZF, o companie aflată în dezvoltare, este important să deschidem noi oportunități pentru angajații noștri și să atragem talente noi care să ne susțină, în special în domeniile tehnologice orientate către viitor”, spune Martin Maas. „Noul Metaverse, pe care l-am dezvoltat în mare parte cu resurse interne, ne sprijină în ambele sarcini.”

Noul ZF Employer Branding Metaverse poate fi accesat la următorul link:

https://viewer.rooom.com/space/2234064cea0a9ecd71b6954349dd91

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Accesa aniversează 20 de ani de activitate, evoluție și impact în industria IT

Articolul următor

Regizorul Daniele Luchetti, premiul special la TIFF

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share