Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Issa Chardonnay Barrique e vinul alb revelație al ediției mexicane Concours Mondial de Bruxelles

Chardonnayul de la Issa a convins juriul specialiștilor la Concours Mondial de Bruxelles, etapa organizată în Mexic, la Guanajuato cu vinul lor. Cea de-a 31-a ediție a Concours Mondial de Bruxelles s-a încheiat, iar rezultatele anunțate de țara gazdă, au adus vești bune pentru România. Uruguay și România au luat cele două mari revelații internaționale cu un vin roșu, respectiv un vin alb. Câștigătorii includ vinuri de pe toate cele cinci continente, cuprinzând atât țări istorice producătoare de vin, cât și câteva origini mai surprinzătoare precum Bolivia, Kazahstan, Liban și Peru.

„Vinul alb cu cel mai mare punctaj al competiției din acest an, declarat Revelație internațională, este Issa Chardonnay Barrique 2022 – un vin alb românesc produs în Transilvania de . Cel mai bine cotat vin roșu provine din Uruguay – Balasto 2017 produs de Bodega Garzon.

Issa aduce vinul transilvan pe podiumul mondial

Crama turdenilor de pe Dealul Durgăului s-a întors de la competiția de vinuri organizată în Mexic cu trei medalii.

„Suntem încântați să anunțăm că Issa Chardonnay Barrique a fost numit International White Wine Revelation la Concours Mondial de Bruxelles!  Pe lângă acest premiu excepțional, ne mândrim și cu o medalie de aur obținută pentru Issa Nidus Fetească Neagră și o medalie de argint pentru Issa Chardonnay.

Treizeci de ani de experiență au permis Concours Mondial de Bruxelles să devină un etalon printre concursurile internaționale de vinuri. Belgia se poate mândri cu organizarea unui eveniment unic, recunoscut de industria vinului și de consumatorii din întreaga lume” spun reprezentanții cramei La Salina.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transilvania s-a îmbogățit cu șapte noi titluri de Tezaur Uman Viu

Articolul următor

România smulge 39 de medalii la Concours Mondial de Bruxelles, ediția a 31-a

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share