Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferință internațională privind metodele analitice și nanoanalitice pentru științe biomedicale, mediu și siguranță alimentară

Conferința Internațională Metode Analitice și Nanoanalitice pentru Științe Biomedicale și de Mediu, „IC-ANMBES 2024” va avea loc la Brașov, în perioada 17 – 20 septembrie 2024, și este organizată de Universitatea Transilvania din Brașov.

Conferința este concepută ca un forum internațional pentru schimbul eficient de cunoștințe între cercetători, din întreaga lume, activi în diverse domenii teoretice și aplicate ale biofizicii, biochimiei, medicinei, bioingineriei, protecției mediului și siguranței alimentelor. Acest eveniment va reprezenta o oportunitate ideală pentru a fi la curent cu cele mai recente evoluții în acele domenii de cercetare, pentru a prezenta și discuta cele mai importante probleme științifice în timpul sesiunilor științifice, precum și pentru a întâlni vechi prieteni și a crea legături noi.

Evenimentul va conține prelegerile orale, precum și prezentări de postere. Pentru a ține pasul cu cele mai înalte standarde, fiecare contribuție va fi revizuită de către experți internaționali. Pe baza acestor recomandări, comitetul științific va decide asupra acceptării lucrărilor ce vor acoperi arii importante precum biomateriale, interfețe și biosensing, bioelectrochimie, metode analitice, biofizică, nanobiotehnologie, alimente și băuturi, mediu, medicină.

Științe biomedicale, mediu și siguranță alimentară

„IC-ANMBES 2024” va acoperi diferite aspecte ale metodelor analitice și nanoanalitice, care vor fi prezentate în cadrul a două teme principale:

  1. Metode analitice și nanoanalitice pentru aplicații biofizice și biomedicale,
  2. Metode analitice și nanoanalitice pentru mediu și siguranța alimentară.

Conferința va acoperi o gamă largă de subiecte, inclusiv, dar fără a se limita la: Metode biofizice pentru știința proteinelor – Bioenergetica și transducția semnalului – Interfețe și biosensing – Biomembrane si membrane model – Nanomedicina – (Micro)spectroscopie – (Nano)biotehnologie – Diagnostic precoce și medicină de precizie – Diagnostic clinic și terapie – Materiale și biomateriale noi – Efectele câmpului electric/magnetic molecular și celular – Producția și autentificarea alimentelor – Inovație în monitorizarea mediului.

Comisia științifică este compusă din reprezentantul organizatorilor, Profesor Dr. Monica Florescu, Universitatea Transilvania,  Brasov, Facultatea de Medicină, Profesor André Matagne, Universitatea Liege, Belgia și Dr. Ioan Turcu, Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare a Tehnologiilor Izotopice și Moleculare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AFB vrea să schimbe optica acordării facilităților pentru firmele din Bihor

Articolul următor

NASA, Mobileye, WPP, Grab, PepsiCo, Indiegogo, și mulți alții  vin la Techsylvania - cel mai important eveniment de business și tehnologie din Europa de Est

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share