Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Orobianco Ristorante, la ceas aniversar

Raul Tripon și Roberto Ghincea

Orobianco, o locație cu o notă istorică din apropierea Cetății medievale, poziționată în centrul orașului Târgu Mureș îți oferă un view spectaculos, o grădină fermecătoare, boemă, plină de flori și viață, care periodic găzduiește seri grandioase de muzică live cu precădere în ritmuri de jazz, toate acestea completate cu un meniu ofertant și un Business Wine-Club care te introduce în lumea rafinată a vinului.

Ca o sinteză a celor trei ani de activitate bogată pe care echipa Orobianco Ristorante și noi, co-fondatorii, am desfășurat-o, mă bucur să confirm că am reușit să ne plasăm în topul ospitalității mureșene, iar gastronomic, cu certitudine, oferim preparate de cea mai bună calitate și pline de savoare.

În viitor, am convingerea că ne vom menține în acest onorant top al ospitalității, mai ales că avem toate atuurile pentru a rămâne o destinație culinară premium. Afirm acest lucru pentru că ne bazăm în bucătăria restaurantului pe materie primă de bază de cea mai bună calitate.

Indiferent că vorbim de produse de carne locale și import atent selectate, pește proaspăt, proveniență Delta Dunării – de unde pot să vă asigur că suntem privilegiați în a vă oferi șalăul și calcanul în cea mai proaspătă formă posibilă, de la pescuit – curățat – filetat și abatitat în decurs de maxim 8 ore, brânzeturi proaspete și maturate, unde avem parteneri din Nisa la care noțiunea de relativitate nu există, primează fără echivoc o calitate premium.

Meniul este rafinat și vă îmbarcă într-o călătorie culinară în care regăsim preparate internaționale consacrate.

Avem, astfel, toate premisele pentru a vă garanta o alegere cu adevărat reușită!

Orobianco Ristorante, partener de cinste al “Săptămânii gastronomiei și vinului mureșean”

În 2021, am găzduit prima ediție a evenimentului “Săptămâna gastronomiei și vinului mureșean”, un eveniment organizat de către Asociația Educație pentru Europa, în colaborare cu Consiliul Județean Mureș. Anul trecut am celebrat cea de-a treia ediție a acestui regal al gastronomiei, al vinului și al ospitalității mureșene ca partener de tradiție și amfitrion de elită.

În acest context elegant, premium am reușit să cunoaștem și să ne conectăm și cu furnizori locali care propun produse competitive, iar unii dintre ei ne-au devenit parteneri de încredere și ne mândrim cu acest lucru.

Echipă de excepție

Importanța muncii în echipă este de notorietate în industria ospitalității. Toți cei implicați într-o echipă lucrează la un obiectiv comun, spre un rezultat de succes. Acest succes a fost atins­ de Orobianco Ristorante!

Echipa pe care am format-o este una de excepție, îmi este mereu aproape și înțelege exact misiunea și viziunea pe care le-am stabilit la începutul călătoriei noastre. Îi felicit pentru implicare, profesionalism și pentru deschiderea îndreptată spre a ne perfecționa și a oferi o reală calitate în servicii.

Sunt mândru în a-l avea partener în acest proiect și, de asemenea, sper și în următoarele, pe Raul Tripon. Un tânăr agreabil și plin de energie care și-a adus considerabil aportul în reușita noastră, înțelegând perfect că fără dăruire, perseverență și pragmatism nu putem avea evoluție.

Un nou Orobianco la Brașov

Pentru că sunt originar din Brașov, iar părinții mei au împărtășit aceleași pasiuni și au avut aceleași noțiuni despre ce înseamnă valoarea în industria ospitalității, pe care mi le-au transmis și mie, intenționez să deschidem o extensie a Orobianco Ristorante și acolo. Cochetăm cu o locație în zona centrală, despre care doresc să vă ofer în scurt timp mai multe detalii.

Pasiunea mea: excelența

Pasiunea mea pentru excelență în ospitalitate și gastronomie se regăsește în Orobianco Ristorante, de asemenea se regăsește cu multe generații în urma mea și sper că vor urma și altele…

Dacă ar trebui să o iau de la început, cu siguranță nu aș schimba nimic și m-aș dedica în mare parte acestei pasiuni.

Ne onorează după acești trei ani că Orobianco Ristorante se bucură de un număr mare de recenzii cu feed-back pozitiv pe platformele de profil.

Ospitalitatea, gastronomia, atmosfera, rafinamentul și pasiunea alcătuiesc excelența a tot ceea ce înseamnă Orobianco Ristorante, un reper de clasă al ospitalității târgumureșene!

La mulți ani, Orobianco Ristorante! ­

Orobianco Ristorante, house of hospitality!

 

By Roberto Ghincea

Articol publicat în ediția tipărită cu nr. 129 a revistei Transilvania Business (21 mai – 18 iunie 2024)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Văile Regionale ale Inovării 2024 au fost alese

Articolul următor

De ce se stinge agricultura eco în Ardeal

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share