Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TeraPlast are poligon de testare a țevilor, premieră în România

Singurul poligon de încercare țevi pentru protecție cabluri electrice și cabluri și microcabluri de fibră optică din țara noastră a fost construit la TeraPlast pentru testarea infrastructurilor de telecomunicații subterane.
Principalii beneficiari ai testărilor vor fi operatorii telecom și de infrastructură, constructorii de rețele | Foto: TeraPlast

Primul poligon dedicat testării țevilor pentru protecția cablurilor de fibră optică și electrice din România a fost edificat în județul Bistrița-Năsăud.

Singurul poligon de încercare țevi pentru protecție cabluri electrice, precum și cabluri și microcabluri de fibră optică din țara noastră a fost construit printr-un parteneriat TeraPlast – BAMA Grup, pentru testarea infrastructurilor de telecomunicații subterane.

“Poligonul reprezintă un pas important în avansarea tehnologiilor de telecomunicații subterane din România, oferind un spațiu modern și bine echipat pentru testare și dezvoltare”, a precizat managementul TeraPlast.

Obiectivul asigură un mediu optim pentru realizarea unor teste de calitate și demonstrarea soluțiilor avansate în domeniu. În perimetrul poligonului au fost amplasate microtuburi, monotuburi, țevi de telecomunicații.

Printre beneficiari se vor număra operatori telecom din spectrul civil și militar, operatorii de infrastructură telecom, constructorii de rețele și infrastructură subterană telecom, elevi, studenți și cadre didactice din domeniile telecomunicații și construcții civile.

Grupul TeraPlast este cel mai mare procesator de polimeri din Europa de Sud-est. Grupul mai este compus din TeraGlass, TeraPlast Recycling, TeraBio Pack, Palplast Moldova, Somplast, companiile grupului Wolfgang Freiler. Din 2008, TeraPlast este listată la Bursa de Valori București.

poligon

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Weekend-ul românesc de la Washington

Articolul următor

Theodora Golf Club: destinația perfectă din Alba, pentru zilele de vară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share