Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maratonul de Business organizat de CCIFER a ajuns la a VI-a ediție la Oradea

Oamenii de afaceri din județul Bihor au avut ocazia să se întâlnească cu reprezentanți ai companiilor cu capital francez, și nu numai, în cadrul Maratonului de Business organizat de Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER).

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO), Incubatorul de Afaceri Cresc Oradea Mare și Auchan s-a derulat pe parcursul a două zile: 8 și 9 iulie 2024.

Maratonul de Business s-a organizat în prezența reprezentanților comunității de afaceri franco-române, autorităților publice locale și mediului academic.

Vizite la companii și cocktail networking

„Maratonul de Business se află la a VI-a ediție la Oradea. Organizăm astfel de evenimente în toate orașele mari din România. În cadrul Maratonului de Business organizăm vizite la companiile cu capital francez, dar nu numai, facilitând interacțiunea cu diferite departamente din cadrul acestor fabrici”, ne-a informat Andrea Ionescu, responsabil comunicare digital în cadrul CCIFER.

Pe parcursul celor două zile au avut loc vizite la mai multe companii din Bihor, iar în seara zilei de 8 iulie, la Incubatorul de Afaceri a avut loc un Cocktail de networking.

Cei prezenți au fost invitați de către Ramona Irimeș, administratorul Incubatorului, să facă un tur al clădirii și au primit informații despre proiect și despre startup-urile aflate în clădire.

În prima zi s-au efectuat vizite la PGS Sofa, Celestica, Marvicon, Decitex. De asemenea, au avut loc întâlniri cu primarul Oradiei – Florin Birta și președintele CJ Bihor – Ilie Bolojan. Pe agenda vizitelor s-au aflat și Universitatea din Oradea, Campusul pentru Învățământ Dual și Parcul Științific și Tehnologic Bihor.

În ziua a doua au fost vizitate companiile: Ambiflux, Bollhoff, Vernicolor, Limtex, Madrugada și Inteva.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trofeul Electricianului 2024: Pentru trei zile, Clujul devine capitala energeticii românești

Articolul următor

Barajul Leșu, reabilitat cu fonduri europene în valoarea de 40 mil. Euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share