Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul resort Hilton din România va fi în Maramureș

Winsed Swiss, companie care va asigura managementul hotelier, a anunțat semnarea unui contract de franciză între Hilton Group și Izvoare Resort pentru complexul DoubleTree Hilton. Acesta e programat să se deschidă până în 2029. 
Unitatea turistică aflată la 27 km de Baia Mare va fi supusă unei transformări radicale | Foto: Izvoare Resort

Complexul de lângă Baia Mare include un hotel cu 141 de camere, trei restaurante, facilități de schi și centru de tratament montan.

Winsed Swiss, companie care va asigura managementul hotelier, a anunțat semnarea unui contract de franciză între Hilton Group și Izvoare Resort pentru complexul DoubleTree Hilton. Acesta e programat să se deschidă până în 2029.

“Dezideratul nostru de a readuce la viață une dintre emblemele turismului din Maramureș, stațiunea climaterică Izvoare, aflată la o altitudine de 926 m, în colaborare cu Winsed Swiss, va deveni realitare. Ne dorim să dezvoltăm un spațiu perfect pentru petreceri private, evenimente corporate, teambuilding-uri”, a afirmat Flaviu Leșe, director și coproprietar al complexului.

“Acest proiect reprezintă un pas important în dezvoltarea sectorului ospitalității din România. Colaborarea cu Izvoare Resort și Hilton Group subliniază angajamentul nostru de a crea și de a aduce pe piață experiențe hoteliere premium, într-o locație autentică pentru practicarea turismului cultural, în natură și de aventură, precum și de sănătate”, a declarat Christine Schillings, CEO al Winsed Swiss România.

“Această colaborare ne oferă ocazia să vă oferim experiențe de neuitat, la cele mai înalte standarde internaționale de ospitalitate. Transformarea marchează un pas major în misiunea noastră de a vă oferi un refugiu montan de lux, unde confortul, serviciile excepționale și peisajele spectaculoase se îmbină perfect pentru a crea amintiri de neprețuit”, a transmis conducerea Izvoare Resort.

Unitatea turistică din stațiunea Izvoare va face parte dintr-un complex cu hotel de 141 camere, trei restaurante, zonă destinată întâlnirilor și evenimentelor siciale de 600 persoane, facilități de schi, centru de tratament montan.

Winsed Swiss are filiale în Elveția, Cipru, Serbia și România. Grupul este prezent pe harta ospitalității, turismului și educației, oferind servicii integrate pentru profesioniștii din aceste domenii: implementare, recrutare, formare, specializare, consultanță, management hotelier. Echipa internațională a Winsed Swiss cuprinde experți, consultanți, traineri, profesori și antreprenori.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Au fost obținute toate avizele pentru varianta ocolitoare a Târgu Mureșului

Articolul următor
La nivel local, fermierii români sunt, de asemenea, afectați de acești factori, confruntându-se cu provocări continue în ceea ce privește productivitatea și profitabilitatea culturilor, subliniind necesitatea unor soluții specializate pentru a-i ajuta să prospere.

Productivitatea fermierilor crește în condiții de secetă cu soluții pentru culturi reziliente de rapiță

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share